Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2017, 17:52
Čas čítania 0:00
Tamara S.

Sympatický Juan vás osloví mužným vzhľadom a oslnivým úsmevom. Týmito prednosťami si získal Toma Forda aj Giorgia Armaniho

Uložiť Uložené

Dovolenka v Barcelone mu zmenila predstavy o živote a zo zanieteného športovca urobila profesionálneho modela.

Jeho modelingová kariéra sa začala v Španielsku, žije v Španielsku a Španieli znalí módy sú na neho hrdí ako na svojho rodáka. Možno práve preto ho zahraničné média prezentujú ako modela pochádzajúceho z tejto slnkom zaplavenej krajiny a hádžu ho do jedného vreca spolu s takými menami ako Jon Kortajarena, Andrés Velencoso, Gerard Sabé, Antonio Navas či Xavier Serrano, hoci v skutočnosti pochádza z úplne iného slnečného miesta, a to z ďalekej Havany.

V súčasnosti dvadsaťšesťročný Juan Betancourt sa narodil 22. septembra 1990 v hlavnom meste Kuby, kde podľa vlastných slov zažil krásne detstvo aj dospievanie, no momentálne ho možno stretnúť v Barcelone, kde sa to vlastne celé začalo. Práve na barcelonskej pláži totiž došlo k jeho objaveniu skautom z agentúry Elite a jeho kariéra sa po podpise prvej zmluvy pekne rozbehla. 189 centimetrov vysoký model začal editoriálom pre GQ Brasil a kampaňou Morellato so samotnou Irinou Shayk. Slušným štartom si nastavil latku poriadne vysoko a nepodliezol ju ani v nadchádzajúcom období. Z fotenia s ruskou kráskou si to namieril priamo do Paríža, kde v topánkach s osemcentimetrovým opätkom odkráčal prehliadku pre Jean-Paul Gaultiera. V rozhovore pre Schön Magazine uviedol, že táto skúsenosť bola pre neho mierne stresujúca, no po dôkladnej príprave ju podľa seba zvládol na jednotku.

Po Gaultierovi si ho pre svoje móla vybrali aj Giorgio ArmaniTom Ford a týmto pánom (alebo ich tímu) sa tmavovlasý Juan zapáčil natoľko, až sa s ním rozhodli nadviazať o čosi intenzívnejšiu spoluprácu. Návrhár a režisér Tom Ford ho obsadil do svojich Ready-to-Wear, Eyewear Skincare and Grooming kampaní a Juan to opísal slovami ako jedinečné, úžasné, neuveriteľné, perfektné. U Armaniho mu zas bolo umožnené niečo úplne iné a jeho módne prehliadky sa pre Juana stali akousi vysnívanou rutinou. V priebehu dvoch rokov sa na Armaniho mólach objavil až štyrikrát, a súdiac podľa obojstranných chválospev si táto dvojica ešte určite nezamávala na rozlúčku.

Z Juanových prehliadok môžeme ďalej spomenúť tie pre Mango, RoccoBarocco, Desigual, Roberta Verina alebo Dirk Bikkembergs a z kampaní už spomínané Morellato no tentoraz s krásnou Sarou Sampaio, Mango, GAP, Loewe, Intimissimi, Tommy Hilfiger, Stradivarius s modelkou Victoria´s Secret Romee Strijd alebo Love Republic, kde si zopakoval pózovanie s Irinou Shayk. Vidieť sme ho mohli na stránkach GQ Spain-Brazil-Germany, Vanity Fair, ELLE Man, El Pais, Fucking Young, Made in Brazil, Adon, Schön a Luxury Magazine a tiež na titulkách Men´s Health a Esquire Mexiko.

Aby sme si nepísali len o pracovných úspechoch, spomenieme, že Juan získal na konci roka 2014 španielske občianstvo a v minulosti žil po istý čas v New Yorku a v Madride. Jeho najobľúbenejšími mestami sú Rím, New York, Benátky a Miláno a krajinou snov je Brazília. Blízke mu je tiež Miami, ktoré s priateľmi a rodinou využíva na relax. Ak by sa nepohyboval v modelingu, študoval by trénerstvo a naplno by sa mu venoval. Šport je totiž niečo, čo z celého srdca zbožňuje. Posilňovňa je jeho druhým domovom, a ak práve nedvíha činky, rád si zahrá tenis alebo basketbal. Voľný čas teda najradšej trávi pohybovými aktivitami a nie vysedávaním pred telkou. Tú dokonca úplne vynecháva, a ak má chuť na film alebo na seriál, pozrie si ho na notebooku alebo tablete. Keď už sme pri filmoch, za srdce ho chytil Forrest Gump a z kníh zas Alchymista od Paula Coelha. Sám seba opisuje ako húževnatého a vytrvalého a za svoju najlepšiu vlastnosť považuje úprimnosť. Jeho najobľúbenejšia farba je čierna a pokiaľ ide o hudbu, počúva Maroon 5 a rap.

Ak vás Juan zaujal, pre viac fotiek a videí nezabudnite navštíviť jeho Instagram.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @luvmen88,

Domov
Zdieľať
Diskusia