Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2017, 19:21
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Emily Ratajkowski opäť robí reklamu na spodné prádlo a motá pánom hlavy

REFRESHER EMILY RATAJKOWSKI
Uložiť Uložené

EmRata a spodné prádlo idú dokopy ako muži a autá. Presvedčia ťa o tom aj tieto fotografie.

Zvoliť si krásnu Emily Ratajkowski ako tvár reklamnej kampane na spodnú bielizeň je overená taktika, ktorú vyskúšalo už viacero predajcov a ktorá asi zakaždým funguje. Páni túto prsatú Američanku milujú a dámy mnohokrát túžia po tom, aby vyzerali ako ona. Jednou z posledných značiek, siahajúcich po jej službách, je DKNY. Brand so sídlom v New Yorku postavil Emily pred objektív s cieľom čo najlepšie odprezentovať kúsky z kolekcie Intimates na jar a leto 2017. EmRata sa tak obliekla do pekného spodného prádla a zapózovala fotografovi v nemenej peknom apartmáne. Vydarené výsledky nájdeš nižšie. V prípade, že by si si chcela niečo z kolekcie kúpiť, klikaj sem

 

Príspevok, ktorý zdieľa Fleekn (@_fleekn),

 

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa TheMVTO (@themvto),

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Lucire (@lucire),

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Fleekn (@_fleekn),

 

 

 

 

 

 

Súčasťou kampane DKNY na jar a leto 2017 je aj video, v ktorom sa Emily Ratajkowski odetá len do spodného prádla prechádza so psom ulicami New Yorku. Fotografie z natáčania si už určite videl, keďže obleteli internet a písali sme o nich aj my. Výsledok celej práce je však dostupný širokej verejnosti až teraz. Prezri si ho a v komentári nám daj vedieť, či vyšli lepšie fotografie alebo video, vďaka ktorému Emily takmer zamrzli jej prednosti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia