Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2017, 11:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sleduj úvodný diel Joe Trendy Show, ktorá nás odteraz bude baviť netradičným humorom prostredníctvom skečov, rozhovorov aj príbehov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jej autorom je ambiciózny Joe Trendy, ktorý by to chcel časom dotiahnuť až na úroveň svojho idola Zdenka Trošku.

Z času na čas vám zvykneme okrem tých dobre známych a zabehnutých projektov predstaviť aj nejakú novinku, z ktorej sa následne stáva dobre známy a zabehnutý projekt. Dnes to vďakabohu nebude nový rapový interpret a ani youtuber, ale človek, ktorý má moc zmeniť vaše životy prostredníctvom svojej show. Hovorí si Joe Trendy, má na konte zopár zásadných hereckých výkonov nielen v rapových videoklipoch, má rád Coca-Colu, McDonald's a je jedným z riderov Comebackgangu. A áno, je aj bývalým veľmi blízkym a vraj až intímnym priateľom krásky z Barbadosu, ktorej meno však samozrejme nie je vôbec dôležité.

Sleduj úvodný diel Joe Trendy Show, ktorá nás odteraz bude baviť netradičným humorom prostredníctvom skečov, rozhovorov aj príbehov
Zdroj: Joe Trendy FB

Včera po dlhých mesiacoch čakania uzrel svetlo sveta debutový diel jeho Joe Trendy Show. Tá vám bude snáď v pravidelných intervaloch prinášať rôzne príbehy, rozhovory, skeče, recepty a rady do života, ktoré tak veľmi potrebujete. Ešte predtým, ako sa pustíte do prvého skeču z bagetérie, určite odporúčame sledovať aj Trendyho sociálne siete, kde sa dozvieš množstvo zaujímavostí zo života najvplyvnejších ľudí sveta (áno, aj Tomiho Popoviča) a tiež to, kam zmizli všetky peniaze. Teraz už ale samotný úvodný skeč.

Anketa:
Páči sa vám tento druh humoru?
Áno
Nie
Áno
40 %
206 Hlasov
Nie
60 %
307 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia