Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2017, 18:15
Čas čítania 0:00
Dominika Kubinyova K.

Kontroverzné “fishnet“ pančuchy sú trendom, ktorý nie je pre každého. Ako ich nosiť a dosiahnuť nenútený sexy look?

MÓDA
Uložiť Uložené

Kreativite sa medze nekladú, skombinovať ich môžeš skoro so všetkým.

Určite si si už všimla dievčatá na ulici či na Instagrame, oblečené v dierovaných pančuškách rôznych farieb, často pripomínajúcich tie, ktoré nosia prostitútky vo filmoch. Aj preto ich veľa ľudí a najmä staršia generácia považuje za vulgárne a ani jedna z našich babiek by asi nebola nadšená, keby sme sa v nich objavili na nedeľnom obede. Avšak, táto malá drobnosť im dodáva iskru erotiky a aj to je jeden z dôvodov, prečo sa dierované pančuchy stali novým módnym hitom.

Pančuchy "fishnet" (v preklade rybacia sieť) sú aktuálne jednou z horúcich noviniek, ktorú nosia nie len celebrity, ale aj obyčajné smrteľníčky. Americká speváčka Pia Mia sa hrdo pýšila svojím originálnym štýlom, obsahujúcim rôzne typy a farby dierovaných pančúch už v 2015, no k nám sa tento trend dostal až tento rok, vďaka sociálnej sieti Tumblr a vplyvom rôznych zahraničných módnych bloggerov.

 

A post shared by Pia Mia (@piamia) on

 

A post shared by Pia Mia (@piamia) on

Styling je v prípade fishnet pančúch veľmi dôležitý, keďže odokrývajú viac nahého tela ako obyčajné pančušky, a tak je veľmi ľahké prekročiť hranicu únosnosti. Preto ti prinášame krátky návod, kde kúpiť dierované pančušky a ako ich nosiť, v snahe dosiahnuť sexy a cool no pritom nenútený look.

Najjednoduchšie je zohnať ich na stránke Asos, (ak nepoznáš, okamžite zaznačiť!) ale predávajú ich aj rôzne pančuchové obchody ako Calzedonia a Bepon, no výber bude pravdepodobne obmedzený. Najlepšie a najlacnejšie nájdeš na stránke Ebay, kde ich nájdeš aj za 2 eurá.


Najnosenejšie sú veľké a stredne veľké diery v čiernej farbe, tými určite nesklameš. Avšak ak sa cítiš na niečo extra, môžeš siahnuť aj po iných farebných prevedeniach ako je biela, červená, modrá či fialová. Dostať ich v divokých farbách bude na Slovensku ťažšie, a tak sa určite treba obrátiť na vyššie spomínané zahraničné stránky. Ak sa ti pančuchy zdajú príliš vyzývavé, "fishnet" ponožky sú tiež cesta!

Kreativite sa medze nekladú, skombinovať ich môžeš skoro so všetkým. Nám sa najviac osvedčilo vrstvenie, a teda kombinácia roztrhaných boyfriend jeans s dierovanými pančuchami pod nimi alebo aj nohavíc po členky, či s dierami na kolenách.

Veľmi obľúbené je aj nosiť ich vytiahnuté nad pupok, s crop tričkom, mikinou alebo polo-priesvitným topom. Ak si trúfaš, nosiť ich môžeš aj k sukni, šatám či šortkám. My to už necháme na teba a dúfame že ťa tento článok patrične inšpiroval, ak si si na dierované pančuchy pred tým netrúfla!

 

Domov
Zdieľať
Diskusia