Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2017, 23:05
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou a Barcelona dokonala obrat tisícročia. Parížanom nadelila šestku a postupuje ďalej

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Osemfinále Ligy majstrov písalo históriu.

Barcelona na Valentína dostala v Paríži výprask od PSG a po prehre 4:0 nikto neveril, že by sa jej mohlo podariť postúpiť do štvrťfinále. Hráči Barcelony sa však na dnešný zápas neuveriteľne nabudili a na Parížanov vybehli už od začiatku zápasu, keď sa presadil Luis Suarez, druhý gól si Kurzawa dal vlastný a tretí pridal z penalty Lionel Messi.

Počas polčasovej pauzy to pre Barcelonu vyzeralo veľmi nádejne, lenže Edinson Cavani upravil skóre na 3:1 a Barcelona v tej chvíli s približne polhodinou do konca zápasu musela streliť až neuveriteľné tri góly. Fanúšikovia Barcelony odchádzali zo štadióna, ale to nemali robiť, pretože obrat tisícročia Barcelona nakoniec zvládla. Neymar v 88. minúte z priameho kopu nachytal nemeckého brankára PSG, o tri minúty neskôr pridal z penalty ďalší gól a v 95. minúte dokonal fenomenálny obrat striedajúci Sergi Roberto. Na druhej strane, v zápase sa objavilo aj niekoľko kontroverzných momentov, diskutovať sa bude o obidvoch penaltách a najmä druhej na Suareza, ale zápas je už ukončený a Barcelona tak počas dnešnej noci zažije oslavy, aké tam už dlho neboli. 

Luis Suarez 1:0

Kurzawa, vlastný gól 2:0

Lionel Messi 3:0

Edinson Cavani 3:1

Sergi Roberto 6:1

Späť
Zdieľať
Diskusia