Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2017, 19:56
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Bratislavským mostom sa prehnali poník s ovcou a za nimi tri policajné autá. Zvierací utečenci sa postarali o poriadny chaos

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Na moste Apollo spôsobila zvieracia dvojica aj dopravnú zápchu.

V Bratislave bolo tento pondelok rušno. O poriadne prekvapenie sa totiž vodičom postarala nezvyčajná dvojica zvieracích učetencov. Poník a ovečka sa totiž rozhodli prejsť cez Dunaj a to ako inak než po moste. Vybrali si Apollo a rovno aj časť pre autá, pričom ich vôbec netrápilo, že idú v protismere. Vďaka ohľaduplnosti a opatrnosti zúčastnených vodičov nedošlo k žiadnemu nešťastiu, no netradičná dvojica sa postarala o dopravnú zápchu. Podľa portálu Pluska.sk sa za nimi po chvíli vydala trojica policajných áut, ktoré zvieratá "zadržali" pred pol štvrtou poobede. Nie je jasné, odkiaľ dvojica utiekla ani komu patrí, polícia po nezodpovednom majiteľovi ešte pátra. Rozhodne však ide o fantastickú príhodu, ktorá stovkám Bratislavčanov vyčarila úsmev na tvári.

Domov
Zdieľať
Diskusia