Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2017, 10:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Boy Wonder, Tono S a Idea hosťujú na Moeho skladbe, ktorá je súčasťou projektu Solid Move

HUDBA BOY WONDER
Uložiť Uložené

Štvorica etablovaných interpretov predstavuje novinku s názvom PPC, na ktorej všetci dokázali svoje nielen lyrické schopnosti.

Snáď máme medzi čitateľmi aj fanúšikov rapovej skupiny A.M.O., ktorá pôsobila spoločne s ostatnými známymi menami pri rozmachu rapového žánru na Slovensku. Svoj zatiaľ posledný albumový počin vydali Opak a Moe v roku 2013, kedy sme však už mali možnosť sledovať značný presah aj mimo tradičného rapu. Chalani momentálne pôsobia skôr oddelene a o niečo viac počujeme o Moem, ktorý si spoločne s partiou známych a talentovaných hudobníkov založil kapelu Solid Move. Zo zatiaľ vydaných singlov máme veľmi dobrý pocit a zároveň je cítiť, že sa členovia nechcú viazať ani žánrovo, a tak budeme určite zvedaví, čo si pre nás ešte pripravia. 

Dnes si predstavíme ich novinku s názvom PPC, na ktorej sa okrem samotnej kapely objavujú aj veľmi dobre známe mená ako Boy Wonder, Tonči Suchota a tiež Idea z Ty Nikdy. Výsledok určite stojí za vypočutie a ako už je zvykom, dočkali sme sa aj vizuálu, o ktorý sa tentokrát postarali Toxpro. No a teraz už samotná skladba. 

Domov
Zdieľať
Diskusia