Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2017, 11:27
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Experimentálne farbenie vlasov na trnavskom internáte nedopadlo slávne. Na študentovi sa teraz baví celý slovenský internet

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nikdy sa nepúšťaj do podobných činností.

V dnešnom svete plnom sociálnych sietí existuje množstvo spôsobov, ako sa stať populárnym na internete a jedným z nich je aj využiť facebookovú stránku Priznania vysokoškolákov. Urobila tak partia niekoľkých chalanov z Materiálovotechnologickej fakulty STU sídliacej v Trnave, pretože ich kamarát túžil po zmene farby svojich vlasov. Nedá sa presne povedať, akej farby boli jeho vlasy predtým, ale definitívne išlo o tmavšie háro, pretože aplikovanie čisto blond odtieňov nedopadlo presne podľa predstáv. Zúfalý študent zrejme zostal poriadne zaskočený tým, ako vyzerali jeho vlasy a svoju imidžovú zmenu možno aj oľutoval, avšak to nevadilo komentujúcim pod príspevkom na Facebooku, ktorí sa na ňom dobre bavili. Ihneď sa objavilo niekoľko prirovnaní a azda to najlepšie bolo s mladým Justinom Timberlakeom z obdobia, keď sa na jeho hlave nachádzali instantné rezance. Ak tieto slová číta priamo prefarbený chalan, alebo niekto z jeho okolia, potom sa nám určite ozvi, pretože by sme sa radi dozvedeli čosi viac o tvojom blonďavom dobrodružstve.  

Domov
Zdieľať
Diskusia