Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2017, 19:57
Čas čítania 0:00
Tamara S.

Opálená pokožka, plné dekolty a sexi krivky. Sesterské duo surferiek Ellie a Holly ťa navnadí na leto

REFRESHER
Uložiť Uložené

Stretnúť ich môžete na pláži alebo v skateparku. To sú miesta, ktoré majú pohľadné sestry najradšej.

Nazývajú ich austrálske Kardashianky, avšak v skutočnosti od nich majú na míle ďaleko. Za svoje telá sa síce nehanbia a rady ich ukazujú na obdiv, no sú prirodzene krásne a za svoj úspech vďačia talentu. „Na rozdiel od nich sme talentované a nielen rozprávkovo bohaté,“ k nie práve najlichotivejšiemu prirovnaniu sa vyjadrila Ellie-Jean, staršia zo surferského dua sestier Coffeyových. Pôvod tohto zdania však vidí aj v počte členov svojej dobrodružne založenej rodiny. Dvaja rodičia a päť súrodencov - to je už ozajstný klan. Austrálska rodinka profesionálnych surferov však žije úplne iným životom a namiesto toho, aby sa naháňali za peniazmi, naháňajú sa za vlnami. A to doslova. Z lásky k vlnám sa rozhodli viesť kočovný spôsob života, predať dom, opustiť Sydney a v karavane sa vybrať na cesty. Pobrežia ich milovanej krajiny im dávajú omnoho viac než rušné veľkomesto a za roky presúvania žili na rôznych (susediacich) miestach ako Duranbah Beach, Kirra Beach, Tweed Heads, Snapper Rocks a mnoho ďalších pláží a pobrežných miest ponúkajúcich im to, čo majú najradšej, a teda vlny pod sebou a vietor vo vlasoch.

Ako sme písali, sedemčlennú rodinu tvoria dvaja rodičia a päť potomkov - dvadsaťdvaročná Ellie-Jean, dvadsaťjedenročný Jackson George, osemnásťročná Holly-Daze, šestnásťročná Ruby-Lee a trinásťročná Bonnie Lou. Najviac pozornosti sa však momentálne točí okolo dvoch najstarších sestier a pri pohľade na atraktívne blondínky sa niet čomu čudovať. Opálené telá, plné dekolty, úsmevy na perách a dosky v ruke, týmito slovami by sme ich mohli v skratke opísať. K tomu žiadne prehnané nároky, iba pláž a dobrá zábava. Žeby takto vyzerali ženy snov? Pre ich priaznivcov určite.

22-ročná Ellie v ružovom a 18-ročná Holly v čiernom

Pohľadné sesterské duo má spoločne viac ako milión sledovateľov a ich popularita rastie závratnou rýchlosťou. Uvoľnená atmosféra, tyrkysové more a sexi krivky sú to, čo si s radosťou pozrie snáď každý z nás. Ellie a Holly však nie sú iba výstavnými kúskami, ale aj serióznymi surferkami známymi z mnohých austrálskych a celosvetových súťaží. Ako uviedli pre GQ Magazine, odmalička boli vedené k disciplíne a poriadku. Samotu pri domácej výučbe im nahradilo neustále sťahovanie, počas ktorého spoznali množstvo ľudí a poniektorí z nich sú dodnes ich blízkymi priateľmi. Ak sa práve nenachádzajú na vlnách, stretnúť ich možno v miestnych skateparkoch, kde si cibria svoje pohybové schopnosti, rovnováhu aj obratnosť. Ellie sa podarilo získať sponzorstvo Billabong, SurfStitch, OBfive, Dakine a VonZipper a Holly ju po niekoľkých týždňoch strávených so svojím otcom v El Salvadore nasledovala sponzorstvom Billabong, VonZipper a zmluvou s modelingovou agentúrou IMG. Takže nech sa páči, vychutnajte si pohľad na austrálsku krásu a tešte sa na leto.

Späť
Zdieľať
Diskusia