Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2017, 11:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

The Weeknd a nádherné polonahé modelky sekundujú kanadskému objavu NAV vo videoklipe na výbornú skladbu Some Way

HUDBA THE WEEKND
Uložiť Uložené

Abelov hudobný label XO sa v minulom roku rozrástol o producenta a rapera menom NAV, o ktorom budeme zaručene počuť ešte veľmi veľa.

Ďalším dôkazom o tom, že sa v Toronte rodia tí najlepší hudobníci je aj producent a raper NAV, o ktorom si toho možno zatiaľ veľa nepočul, no my sme si už teraz viac než istí, že ešte zaručene budeš. Už v minulom roku sa vďaka svojej hlavne producentskej tvorbe dostal pod Weekndov label XO a teraz vydáva aj vlastný mixtape s titulom korešpondujúcim s jeho menom. Na tomto skutočne vydarenom projekte nájdeš 11 skladieb a medzi nimi aj spoluprácu so samotným Abelom, ktorú sme však mali možnosť vo verzii bez videoklipu počuť už pred viac ako týždňom.

Teraz dostáva skladba Some Way aj síce jednoduchý, ale o to efektnejší vizuál. Ten je plný krásnych a hravých polonahých modeliek, ktoré už k The Weekndovi a XO jednoducho patria. O tvorbu videoklipu sa postaral šikovný RJ Sanchez a vy si teraz môžete vychutnať výsledok. Upozorňujeme, že sa v ňom nachádza aj zopár NSFW záberov, tak si dajte pozor:). 

 

 A na záver pripájame aj samotný mixtape, ktorý zaručene stoji za vypočutie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia