Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2017, 12:22
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Bývalý narkoman John sa nechal dobrovoľne zaživa pochovať na celé tri dni. Nezvyčajným kúskom chce pomôcť závislým ľuďom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Pred Johnom skladáme klobúk.

John Edwards si pred viac než 25 rokmi prechádzal divokým obdobím svojho života. Nebál sa experimentovania s drogami, dennodenne sa oddával alkoholu a jeho životná situácia sa zhoršila až tak, že začal rozmýšľať nad ukončením vlastného života. Našťastie, všetko sa dobre skončilo a John je momentálne už 20 rokov čistý a triezvy, ba dokonca pred rokmi stihol založiť aj charitatívnu organizáciu s názvom Walking Free, ktorej cieľom je pomáhať ľuďom závislým na tvrdých drogách či alkohole, ale aj ľuďom v zlej situácii vo všeobecnosti.

John si preto povedal, že na schopnosť obrátiť svoj život naruby by rád upozornil ľudí po celom svete, a tak si nechal skonštruovať obrovskú truhlu a potom do nej dobrovoľne vliezol. Truhlu zakopali hlboko do zeme a John v nej chce stráviť tri celé dni bez prestávky, pričom počas svojho pobytu pod zemou bude mať k dispozícii elektrinu aj hromadu priestoru, a preto bude prijímať hovory, čítať správy a najmä celé svoje dobrodružstvo live-streamovať na internete. Veríme, že sa mu podarí mnohým ľuďom ukázať, že samovražda nie je cestou a aj to, že život sa dá zmeniť, ak človek veľmi chce, pretože nechať sa pochovať zaživa, to nie je veľmi bežné.



Domov
Zdieľať
Diskusia