Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2017, 9:13
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Prvý inteligentný kondóm zmeria tvoju rýchlosť, určí rozmery a vie odhaliť aj pohlavné choroby. Sexuálny zážitok ti pritom nijak nepokazí

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Všetko okolo nás už bude inteligentné.

Existuje spôsob, vďaka ktorému si človek môže byť istý, že jeho partner nemá žiadne pohlavné choroby a ešte ti aj poskytne zaujímavé informácie o tvojom sexuálnom výkone? Najnovší inteligentný kondóm alebo skôr doplnok ku prezervatívu s názvom i.Con vyrába spoločnosť British Condoms a v praxi by mohlo ísť o celkom užitočnú vecičku. Nejde totiž o jednorazový prezervatív, ale krúžok, ktorý stačí prevliecť cez mužský pohlavný orgán, upevniť ním skutočný kondóm a po skončení príjemnej aktivity si všetky štatistiky prezrieť na počítači či vďaka aplikácii v mobile.

British Condoms tvrdia, že i.Con muž na svojom pohlavnom orgáne nijak nezaregistruje a žiadnym spôsobom ani neovplyvní citlivosť a zážitok zo sexu, je ešte aj celkom možné, že ho skôr vylepší. Vďaka prítomnosti micro USB portu si ho môžeš jednoducho nabiť a ak ťa teda zaujímajú vlastné sexuálne čísla, i.Con ti s radosťou prezradí informácie ako počet spálených kalórií, rýchlosť prirážania, celkový počet prirážaní, trvanie, priemernú rýchlosť a zmeria ešte aj obvod tvojho nástroja. Aj keď sa azda najzaujímavejšia funkcia stále nachádza v medicínskom testovaní, v ideálnom prípade by i.Con mal zvládať aj zisťovať prítomnosť pohlavných chorôb, takže sa vďaka nemu budeš môcť efektívnejšie ochrániť. Cena tohto doplnku nie je nízka, pretože je dostupný na predobjednávku za 60 libier, čo by sa mohlo premietnuť do ceny okolo 80 eur.

Prvý inteligentný kondóm zmeria tvoju rýchlosť, určí rozmery a vie odhaliť aj pohlavné choroby. Sexuálny zážitok ti pritom nijak nepokazí
Zdroj: British Condoms
Späť
Zdieľať
Diskusia