Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2017, 17:07
Čas čítania 0:00
Marek R.

Severská krása vo svojej najlepšej podobe. Anniina z Fínska si vás získa svojím očarujúcim vzhľadom

REFRESHER FÍNSKO
Uložiť Uložené

Hoci na Miss Helsinki neuspela, my by sme jej ale korunku krásy s radosťou dali.

Okolo Miss Helsinki sa rozpútala obrovská diskusia kvôli jej víťazke. Súťaž totiž vyhrala 19-ročná Sephora Ikalaba, popritom sa vo finále nachádzali aj oveľa krajšie kolegyne (áno, krása je subjektívna, ale aj tak) a dobrým príkladom je určite aj finalistka, ktorá skončila len tesne za prvou trojkou, teda na štvrtom mieste.

Keď si totiž predstavíte severské ženy, pravdepodobne vám vaša fantázia ukáže jemné a svetlovlasé krásky, z ktorých padnete na zadok. A presne tak vyzerá aj Anniina Kangas, fínska modelka, hosteska či promotérka, ktorá teda síce na Miss Helsinki neuspela, ale o nedostatok ponúk na fotenie sa určite báť nemusí. Taktiež si nerobí ťažkú hlavu z neúspechu na spomínanej súťaži krásy, keďže so Sephorou sa počas súťaže zblížili a titul jej praje z celého srdca. Ak ťa teda Anniina zaujala, určite jej daj follow na Instagrame.

Späť
Zdieľať
Diskusia