Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2017, 14:35
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Hriešny luxus za 12,5 milióna eur. Sídlom Calvina Kleina v slnečnom Miami by nepohrdla ani tá najnáročnejšia klientela

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Módny návrhár, ktorého spodné prádlo milujeme takmer všetci, predáva luxusnú usadlosť v slnečnom Miami.

Známi herci, hudobníci, športovci, obchodníci či módni návrhári zväčša vlastnia viac ako len jednu nehnuteľnosť obrovských rozmerov a výnimkou nie je ani Calvin Klein. Práve uvedený dizajnér zo Spojených štátov len nedávno predával jedno zo svojich sídiel, a to konkrétne v prostredí Miami. Dokonalé miesto pre život, v ktorom akoby sa miestami až zastavil čas a jeho obyvatelia či návštevníci si môžu s kľudom užívať okolité krásy. Poďme sa teda na nehnuteľnosť, ktorej cenovka bola stanovená na 12,5 milióna €, pozrieť trochu bližšie. 

Veľkolepé sídlo postavené v španielskom štýle počas 30. rokov minulého storočia prešlo viacerými rozsiahlymi rekonštrukciami a výsledok vás určite očarí. Takmer 550 metrov zastavanej plochy ponúka dneš už novým majiteľom útočisko pred okolitým svetom, o akom väčšina z nás len sníva. Len si to skúste predstaviť. Honosné bývanie v zátoke Biscayne Bay zariadené mimoriadne jednoducho, miestami možno až minimalisticky, ale za to veľmi vkusne s toľkými spálňami, že každú noc v týždni by ste mohli tráviť v inej. Znie to skvele a akonáhle k tomu pripočítame magické prostredie tamojšej prírody, terasu s bazénom končiacim skoro až v oceáne a fakt, že v danom sídle trávil svoj čas aj fenomenálny Calvin Klein, výsledok už zrejme nemusíme ani oznamovať. Ale áno, je presne podľa nášho gusta a veríme, že u vás to bude rovnaké. Viac by vám už ale mala napovedať galéria snímkov situovaná nižšie, o ktorú sa postaral fotograf z Douglas Elliman Real Estate, kde bola stavba predávaná.

P.S. - Mimochodom, daná usadlosť bola v ponuke bez zariadenia, ale nový vlastník bol podľa viacerých zdrojov ochotný zaplatiť o "pár" desiatok tisíc € naviac, aby všetko zostalo v pôvodnom stave

Pokiaľ viete aj o architektoch, respektíve architektonických alebo dizajnérskych štúdiách z našich končín, ktoré taktiež stoja za pozornosť širšieho publika, tak neváhajte a pošlite nám tip na e-mailovú adresu uvedenú v profile vyššie. Ďakujeme vám!

Späť
Zdieľať
Diskusia