Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2017, 23:41
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Partneri modeliek: Zoznámte sa s mužmi, ktorí si získali srdcia krások ako Emily Ratajkowski, Irina Shayk či Doutzen Kroes

Uložiť Uložené

Hudobníci, herci, podnikatelia. Nasledujúci muži očarili najkrajšie ženy sveta.

Minulý mesiac sme vám priniesli článok o partneroch modeliek z Victoria's Secret. Články o kráskach reprezentujúcich obľúbenú značku spodnej bielizne na seba vždy pritiahnu pozornosť a ani tentokrát tomu nebolo inak. Dnes si posvietime na ďalších mužov, ktorí si získali srdcia najkrajších žien sveta. Nebudú to však len krásky z VS, pozrieme sa aj na iné svetové topmodelky a ich polovičky.

Modelky majú naozaj hektický život a skĺbiť prácu so súkromím musí byť poriadne náročné. Napriek tomu mnohé z nich vychovávajú svoje deti a môžu sa pochváliť dlhoročnými vzťahmi. V dnešnom článku sa dozviete, kto sú partneri krások ako Emily RatajkowskiIrina Shayk alebo Doutzen Kroes. Nebudeme už ďalej zdržiavať, poďme na to.


Sunnery James (Doutzen Kroes)

Holandskú topmodelku Douzen Kroes snáď ani netreba predstavovať. Všetci ju poznáme ako anjelika z Victoria's Secret z čias, kedy značku reprezentovali spolu s Adrianou Limou krásky ako napríklad Miranda Kerr alebo Lindsay Ellingston. Doutzen však nezavesila svoju modelingovú kariéru na klinec, stále je aktívna. Od roku 2010 je vydatá za holandského DJa. Sunnery James sa venuje najmä žánrom EDM či house a je známy v kluboch po celom svete. S Doutzen spolu vychovávajú dve deti, 5-ročného syna a 2-ročnú dcéru.

 Bradley Cooper (Irina Shayk)

Ruská modelka Irina Shayk je na našej stránke dobre známa, keďže o tejto zmyselnej kráske radi píšeme. Určite ste už počuli aj o jej vzťahu s Cristianom Ronaldom, ktorý je už dávno minulosťou. S kým tvorí pár Irina dnes? Nuž, s americkým hercom Bradley Cooperom. Vo štvorici po opici, Terapia láskou, Americký ostreľovač, Vojnoví psi, to je len zlomok filmov, v ktorých sa známy herec objavil. Bradley a Irina spolu čakajú svoje prvé dieťatko. Veľká novina vyšla najavo po decembrovej prehliadke Victoria's Secret, na ktorej sa Irina objavila s tehotným bruškom. Pár si svoje súkromie prísne stráži, no pokúsili sme sa nájsť aspoň niekoľko ich spoločných fotografií, väčšinou pochádzajúcich od paparazzov.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @irinagoddesshayk,

Greg Andrews (Shanina Shaik)

Greg Andrews, taktiež známy ako DJ Ruckus, počas svojho života precestuje tisíce kilometrov. So svojimi shows prešiel už celý svet a za rok odohrá viac ako 200 akcií. Lenny Kravitz je jeho bratranec, takže hudobný talent má asi v krvi. DJ Ruckus zvykne hrávať aj na prestížnych súkromných akciách napríklad pre Alexandra Wanga alebo Louis Vuitton. Všetok svoj voľný čas trávi so svojou snúbenicou a VS modelkou Shaninou Shaik. Ak sa práve obaja nenachádzajú na cestách, spoločne si užívajú New York, kde majú apartmán.

Jason Statham (Rosie Huntington-Whiteley)

29-ročná britská topmodelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley sa na našej stránke objavila už mnohokrát. Nie je sa čomu čudovať, veď patrí medzi najkrajšie modelky súčasnosti. Od roku 2010 tvorí pár s hviezdou akčných filmov Jasonom Stathamom. Hviezdny pár je ukážkou, že 20-ročný vekový rozdiel nie je vôbec prekážkou a v januári minulého roku sa zasnúbili. Rosie pred dvoma týždňami prostredníctvom svojho Instagramu oznámila svetu radostnú novinu, že s Jasonom čakajú prvé dieťa. Gratulujeme.

Joshua Kushner (Karlie Kloss)

Americká kráska Karlie Kloss učarovala celému svetu, keď sa v roku 2011 prvýkrát objavila na prehliadke Victoria's Secret. V modelingu je však aktívna už od roku 2007 a patrí medzi najúspešnejšie modelky súčasnosti. Popri všetkých tých prehliadkach a foteniach stíha študovať na N.Y.U. Karlie je taktiež výborná kuchárka a ovláda aj programovanie. Žeby dream girl? Od roku 2012 tvorí pár s veľmi vplyvným americkým podnikateľom a investorom Joshuom Kushnerom. Joshua študoval na prestížnom Harvarde a titul MBA si spravil na Harvard Business School.

 Jeff Magid (Emily Ratajkowski) 

Emily Ratajkowski je snom mnohých mužov. Ak ste si doteraz mysleli, že je nezadaná, musíme vás sklamať. Od roku 2014 tvorí pár s hudobníkom Jeffom Magidom. Majú veľa spoločných záujmov, ktoré ich spojili dohromady. Okrem cestovania je to aj láska k umeniu a hudba. Matky Jeffa a Emily sú profesorky a obaja sú jedináčikovia. Americká kráska s poľskými koreňmi sa v rozhovore pre portál InStyle vyjadrila, že najviac jej na Jeffovi učarovala jeho dobrosrdečnosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia