Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2017, 11:48
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Julie aj v 56 rokoch dokazuje, že vek je len číslo a žena môže byť tak sexy, ako sa sama cíti. Nehanbí sa pritom zhodiť všetky časti oblečenia

MÓDA
Uložiť Uložené

Nezáleží na veku, keď žena vie, ako je na tom.

Jej skutočné meno znie Julie, pochádza z Texasu a na internete by si ju našiel pod prezývkou The Burning Lotus. Odvážna 56-ročná žena sa už dlhé roky venuje modelingu a to až do takej miery, že zo seba neváha zhodiť všetky časti oblečenia a ukázať sa na fotografiách tak, ako bola stvorená. Julie ľudí na internete zaujala odvážnymi fotografiami, na ktorých držala v rukách svoju vyzlečenú podprsenku a veľký podiel na jej popularite majú aj jej vydarené tetovania tiahnuce sa naprieč takmer celým telom. Julie najradšej pridáva svoje fotografie na portáli Tumblr, kde ju pravidelne sleduje už takmer 100-tisíc ľudí a ak klikneš na jej Tumblr stránku, najskôr sa uisti, že sa nachádzaš v miestnosti bez malých detí či svojho nadriadeného, pretože Julie sa očividne nehanbí. Na jej tele by si okrem iného našiel kopu piercingov, a to aj na tých najchúlostivejších miestach, ale ona si z prípadnej kritiky ťažkú hlavu nerobí. Jej fotografie pre ňu slúžia ako inšpirácia a zároveň aj výzva, aby sa udržiavala v kondícii a dokázala samej sebe aj ľuďom okolo nej, že vek je doslova len číslo.  

Späť
Zdieľať
Diskusia