Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2017, 17:59
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Niekto zrejme pozabíjal roztomilé plávajúce prasiatka na Bahamách a ich mŕtve telá nahádzal do vody. Miestni nechápu, čo sa mohlo stať

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zomrela približne polovica z nich.

Karibský raj na Zemi menom Bahamy neláka turistov len dokonalým počasím a krásnou prírodou, ale aj plážou, po ktorej sa preháňajú roztomilé prasiatka. V skutočnosti by sme teraz mohli nanešťastie použiť minulý čas, pretože v posledných dňoch bolo až 7 či 8 z nich nájdených mŕtvych. Zvieratá lákali na Bahamy turistov túžiacich po kúpaní bok po boku so zvedavými prasiatkami a práve to sa im mohlo stať osudným.

Niekto zrejme pozabíjal roztomilé plávajúce prasiatka na Bahamách a ich mŕtve telá nahádzal do vody. Miestni nechápu, čo sa mohlo stať
Zdroj: SwimmingPigs/Twitter

Zatiaľ nebola presne určená príčina smrti približne polovice z celkového počtu bahamských prasiatok, ale miestni už polemizujú o tom, že zvieratá buď nechtiac zjedli niečo jedovaté, alebo im smrteľnú potravu podal niekto naschvál. V minulosti sa už objavili prípady, keď sa prechádzajúci námorníci pokúšali bahamské prasiatka opiť alkoholom, ale takáto séria smrtí sa tam ešte nevyskytla. Mŕtve prasiatka pritom boli po smrti zrejme nahádzané späť do vody, čo len podporuje teóriu, že ich niekto otrávil schválne a potom hodil do vody alebo sa nejakí turisti zľakli po tom, čo im možno omylom podali smrteľný pokrm a radšej ich odvliekli späť do mora. Nech je to ako chce, na Bahamách sa už začalo vyšetrovanie a zostávajúce prasiatka boli zaočkované pre prípad, že by sa vyskytli ďalšie komplikácie.

Domov
Zdieľať
Diskusia