Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2017, 14:46
Čas čítania 0:00
Tomáš Macho

Pozeráme sa na Samsung Galaxy S8? Únik naznačuje rozmerný displej a odstránenie nápisu

TECH
Uložiť Uložené

Oficiálne pozvánky boli rozposlané a k nim zrejme aj menší darček.

Iba dnes predstavilo Sony 4K telefón, Xperiu XZ Premium s neuveriteľným fotoaparátom schopným zachytávať spomalené videá až do 960 snímkov za sekundu a už teraz sa môžeme aspoň čiastočne pozrieť na vzhľad zatiaľ nepredstavenej vlajkovej lode spoločnosti Samsung, Galaxy S8. Tá by mala byť odhalená podľa včerajšieho oficiálneho vyjadrenia zástupcov už 29. marca, teda zhruba o mesiac. Z video-pozvánky môžeme ľahko vytušiť, že smartfóny ako ich poznáme dnes, respektíve ich predný panel, býva až príliš zbytočne tvorený plastovým, skleneným či iným rámom, a preto kórejský gigant nebude otáľať a spolu s LG G6 a Xioami Mi MIX prispeje do rodiny väčších displejov v rovnako veľkom tele zariadenia.

Stačí sa pozrieť na posledné sekundy pozvánky a je nám všetkým jasné, o čom bude na marcovej konferencii reč. Aby toho nebolo málo, zhodou okolností práve dnes unikli dva krátke záznamy zachytávajúce údajný funkčný Galaxy S8. Ako je však pri týchto "nechcených" únikov prísne tajných informácií zvykom, videá sú krátke, maximálne roztrasené, nakrúcané na výšku a my tak môžeme byť radi aspoň za jeden či dva dobre viditeľné zábery. Predpokladáme, že sa skutočne môžeme už v mesačnom predstihu pozrieť na ďalší high-end telefón alebo minimálne jeho fungujúci a dobre vyzerajúci prototyp. Ak ste si však obľúbili decentný nápis Samsung sídliaci na vrchnej časti obrazovky, pravdepodobne zostanete sklamaní. Nezvýšilo preňho žiadne miesto. 

Pozeráme sa na Samsung Galaxy S8? Únik naznačuje rozmerný displej a odstránenie nápisu
Zdroj: techcrunch.com
Domov
Zdieľať
Diskusia