Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2017, 17:26
Čas čítania 0:00
johnnybravo

More pri Filipínach vyplavilo mysteriózneho chlpatého tvora. Prirovnávajú ho ku Falcovi z Nekonečného príbehu, ale pravda je niekde inde

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zrejme by malo ísť o rozkladajúce sa telo mŕtvej veľryby.

Nedávno sa v oblasti pri Filipínach objavilo silné zemetrasenie a spôsobilo zrejme aj to, že na pobreží ostrovov sa začali objavovať rôzne tvory a organické masy, či už mŕtve alebo živé. Na pláži v meste Cagdainao pred niekoľkými hodinami miestni obyvatelia objavili tvora, alebo to, čo z neho zostalo, akého by si pri pohodovom plávaní v mori určite stretnúť nechcel. Nielenže bol obrovský, ale ešte ho aj pokrývali akési dlhé chlpy. Väčšina z nás by sa ku tajomnému tvorovi nechcela ani priblížiť, lenže Filipínčania boli natoľko zvedaví, že jeden z nich si dokonca na pomoc zobral mačetu a rozhodol sa masu preskúmať.

Po zverejnení fotografií a videí na internete sa užívatelia sociálnych sietí začali predbiehať v tom, o akého tvora by mohlo ísť a jedným z najúsmevnejších nápadov bol ten, ktorý vzdával hold lietajúcemu psovi Falcovi z filmu Nekonečný príbeh, ktorý už očividne dolietal. Na druhej strane, miestni odborníci sa po zhliadnutí fotografií zhodli, že s najväčšou pravdepodobnosťou by malo ísť o kus tela mŕtvej veľryby, takže žiadne podmorské strašidlo ešte na pobrežie nezablúdilo. Filipínčania aj napriek tomu pokračovali v aktívnom prieskume toho, čo sa na pláži objavilo a na nasledujúcich fotografiách možno objavíš niečo, čo túto záhadu vyrieši.

Späť
Zdieľať
Diskusia