Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2017, 21:11
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Spala s 1200 mužmi a milovala kokaín. Mladá prostitútka sa otvorene rozhovorila o svojich najlepších aj najhorších zážitkoch z práce

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Rozhovorila sa o všetkom, čo ľudí zaujímalo.

Na portáli Reddit sa počas jeho existencie v rámci sekcie AskMeAnything vystriedali už hromady známych osobností. Známi, ale aj neznámi ľudia so zaujímavou prácou či príbehom tam o sebe môžu niečo napísať a počkať si na zvedavé otázky ostatných užívateľov, čo sa rozhodla spraviť aj jedna prostitútka či luxusná spoločníčka z Austrálie. Mala pocit, že by ľudí mohlo zaujímať to, ako sa do tohto biznisu dostala a čím všetkým si už prešla, pričom sme sa z jej rozprávania mohli dozvedieť aj celkom prekvapivé informácie o tom, koľko mužov už profesionálne vystriedala, aké peniaze sa v tomto type biznisu točia a ako na jej prácu vlastne reagujú rodičia a kamaráti.

Austrálska spoločníčka samozrejme nezverejnila ani len svoje krstné meno, aby ju náhodou niekto nemohol spoznať, ale na druhej strane neváhala rozpovedať takmer celý svoj príbeh. Do biznisu s prostitúciou vstúpila ešte ako tínedžerka, čo bolo približne pred šiestimi rokmi, a odvtedy si už prešla niekoľkými psychickými zrúteniami, depresívnymi stavmi, no napriek tomu sa ku prostitúcii stále vracia. Pri otázke o počte mužov, s ktorými už vo svojom živote spala, sa jej odhady pohybovali od 1100 až po 1200 chlapíkov, čo je úctyhodný výkon na to, že v súčasnosti môže mať okolo 25 či 26 rokov.

Neobišla ju ani otázka o tom, koľko si za svoje služby účtuje, pri ktorej vysvetlila, že pôvodne začala pracovať v špeciálnom podniku určenom práve na sprostredkovanie sexuálnych služieb, ale pred pár rokmi sa odtrhla a začala pracovať na vlastné triko. V podnikoch jej 50 percent zárobku bral zamestnávateľ, čo sa jej teraz nestáva, a tak si účtuje 550 dolárov za prvú hodinu, 1050 dolárov za dve hodiny a ak chce chlapík pridať ďalšiu a ďalšiu, každá ho vyjde na 300 dolárov. Na druhej strane, ak si chce muž užiť lepšie a intenzívnejšie, za 2500 dolárov si ju môže požičať na 12 hodín a za 5000 dolárov rovno na 48 hodín, takže predsa len sa jej viac oplatí stráviť dlhší čas s jedným zákazníkom. Sama však v jednej z odpovedí priznala, že keď sa jej začali hrnúť skvelé peniaze, odrazu nevedela, čo s nimi treba robiť. Za hodinku či dve si dokáže zarobiť na zaplatenie všetkých svojich účtov a potom sa vie dosť nudiť, čo stálo aj za niekoľkými psychickými problémami. V súčasnosti odhaduje svoje zárobky na asi 3-tisíc dolárov týždenne, lenže peniaze okrem míňania aj šetrí na magisterské štúdium, ktoré by jej malo začať už v lete.

Zvedavé otázky ľudí nemohli vynechať ani intímnejšie súčasti jej práce, a tak sme sa dozvedeli napríklad to, že o nej vie len jej mama, lekár, psychiater a najlepší kamaráti. Ak si raz nájde muža, ktorého si bude chcieť zobrať za manžela, rada by mu o svojej minulosti všetko porozprávala, ale vraj to bude závisieť na tom, aký názor bude mať na prostitúciu a záležitosti s ňou spojené. Vo všeobecnosti potom k jej pravidelnej klientele patria najmä muži od 40 do 60 rokov a priznáva, že najčastejšie nejde o veľmi atraktívnych chlapíkov, ale mužov unavených životom a stereotypnými dňami hľadajúcimi rozptýlenie. Často sa stretáva aj so ženatými mužmi, ktorým vie aj poradiť rôzne výhovorky pre manželky, takže poskytuje veľmi komplexné služby. Jedným z jej hlavných pravidiel je nerandiť s klientmi, pretože to už v minulosti skúsila a nebol to veľmi vydarený vzťah. Momentálne nemá žiadneho stáleho partnera a priznala napríklad aj to, že muži s veľkými nástrojmi vedia byť pri prostitúcii celkom problematickí, pretože vedia svojim spoločníčkam privodiť slušnú bolesť, ktorá im občas znemožní ďalšie fungovanie, a tak logicky znemožní aj zarábanie ďalších peňazí.

Ľudí zaujímalo aj to, či sa pri práci prostitútky stretáva s drogami, na čo odpovedala veľmi jasne, že drogy akoby neodmysliteľne do sexuálneho biznisu patrili. V minulosti dokonca bola závislá na kokaíne, ale našťastie sa jej z toho podarilo dostať a dnes už nielenže neberie drogy, nepije dokonca ani alkohol. Pri otázkach o najzvláštnejších požiadavkách klientov si spomenula na zážitok s jedným chlapíkom, ktorého najviac vzrušovala možnosť nakúkať pod sukne, a tak sa v nej musela prechádzať hore a dole po schodoch vo vlastnom byte, pričom on sa obšťastňoval úplne dole. Ak by si ale náhodou bol z Írska, potom by si u nej nemal žiadnu šancu bez ohľadu na to, koľko peňazí navyše by si jej bol schopný ponúknuť. Kvôli zážitkom s opitými, vulgárnymi a násilnickými Írmi si pre nich vymyslela prísny zákaz, takže nech ide o akokoľvek dobre vyzerajúceho muža, s írskou národnosťou u nej jednoducho neuspeje. Na záver potom trochu nečakane priznala, že v práci sa jej darí dosiahnuť orgazmus oveľa jednoduchšie než vo svojom súkromnom živote, pretože necíti taký výrazný tlak.

Ak ťa teda krátky životný príbeh tejto slečny zaujal, musíš vedieť, že život prostitútky nie je vôbec taký jednoduchý, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. A len tak mimochodom, ak by si poznal niekoho zo Slovenska či Česka z tohto biznisu s ochotou porozprávať nám o ňom, pokojne nám napíš na jeden z mailov.

Späť
Zdieľať
Diskusia