Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2017, 11:21
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Keanu Reeves je ochotný natočiť Matrix 4, ak ho zrežírujú a napíšu autori trilógie - súrodenci Wachowski

FILMY A SERIÁLY KEANU REEVES MATRIX 4
Uložiť Uložené

Črtá sa veľkolepý návrat?

Veľmi, veľmi hrejivé slová od Keanu Reevesa. Pravdepodobne číta Filmkult, keďže len minule sme sa zasnili o tom, aké úžasné by bolo vidieť štvrtý Matrix. Nakoniec, ten svet je ohromný a rozhodne sa naplno nevyužil jeho potenciál a možno si to uvedomuje aj samotný predstaviteľ Nea. Ten si momentálne užíva slávu a lásku fanúšikov a divákov vďaka premiére druhej časti Johna Wicka, kde si zahral po boku Lawrenca Fishburna. Možno medzi sebou klebetili, keďže Keanu v nedávnom rozhovore priznal, že by rád natočil Matrix 4, ale len v prípade, že ho napíšu a zrežírujú súrodenci Wachowski. 


„Ľudia umierajú, príbehy nie, a rovnako tak neumierajú postavy v tých príbehoch.”

Warner Bros. pritom veľmi nemá o čom rozmýšľať. Sága je milovaná po celom svete a dnes je už kultovou, obzvlášť prvá časť. Reevesa momentálne miluje celý svet a sci-fi ako Matrix tu potrebujeme ako soľ. Trilógia v kinách zarobila viac ako 1,6 miliardy, no a v roku 2020, kedy by sme potenciálne pokračovanie mohli vidieť najskôr, by dokázala uchmatnúť celkom reálnu aj rovnú miliardu. Všetko závisí od súrodencov Wachowskich. Tí prežívali ešte nedávno ťažšie obdobie, kedy im po Atlase Mrakov veľa vecí nevyšlo, no seriál Sense 8 na Netflixe ich ešte udržal v hre. Chceli by ste vidieť Matrix 4 s Keanu Reevesom?

Domov
Zdieľať
Diskusia