Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2017, 16:54
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Stratený vojak uprostred púšte šliapne na mínu a ak chce prežiť, musí ostať stáť na mieste 50 hodín. Zaujímavý thriller Mine láka na napínavý zážitok

FILMY A SERIÁLY ARMIE HAMMER
Uložiť Uložené

Hlavný hrdina sa dostane do poriadne nepríjemnej situácie.

Po neúspešnom pokuse o atentát sa vojak Mike stratí uprostred púšte. Skutočný problém ale nastáva v momente, keď šliapne na mínu. Od tejto chvíle je nútený stáť bez pohnutia na mieste. Podarí sa mu síce skontaktovať s ostatnými vojakmi, tí však môžu byť na mieste až o 50 hodín. Vydrží dovtedy Mike všetky nástrahy počasia, predátorov, dochádzajúcich zásob a vlastnej mysle? Zaujímavý thriller Mine (do istej miery môže pripomenúť známe Buried s Ryanom Reynoldsom) nakrútila dvojica Fabio Guaglione a Fabio Resinaro. V hlavnej úlohe sa predstaví Armie Hammer. Okrem neho uvidíme aj Annabelle Wallis, Toma Cullena, Juliet Aubrey, Geoffa Bella či Clinta Dyera. Ako dokazuje aj trailer, potenciál na slušný minimalistický thriller, ktorý sa poriadne pohrá s psychikou hlavnej postavy (aj divákov) tu je. Americká premiéra sa uskutoční 7. apríla 2017.

Späť
Zdieľať
Diskusia