Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2017, 21:05
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Joker z Temného rytiera a Joker zo Suicide Squad zvedú v akciou nadupanom krátkom filme smrteľný súboj. Ktorý zo psychopatov sa bude smiať naposledy?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zafandíte si?

Joker je už dlho ikonickou postavou DC univerza a vždy sa okolo neho budú viesť diskusie. Ktorý herec ho stvárnil lepšie? Heath Ledger v The Dark Knight? Iste, jeho výkon bol vynikajúci (a právom ocenený Oscarom) a zobrazil nám psychotického šialenca presne, ako ho máme radi. Ale ani verzia Jareda Leta zo Suicide Squad nebola úplne na odpis. Možno máte iný názor, ale Letovi sa stali osudným skôr zlomyseľní strihači než herecký výkon ako taký. Nepochybne ale išlo o ďalšiu výraznú inkarnáciu Batmanovho úhlavného nepriateľa. Ako by to ale dopadlo, keby sa títo dvaja magori stretli vo vzájomnom súboji? Odpoveď vám dá vynikajúci fanúšikovský krátky film od Hissonniho Johnsona. Agenta chaosu z The Dark Knight si zahral Noah Schefflin, slizkého mafiána zo Suicide Squad zase Charlie Starling. Kraťas sa môže pochváliť perfektnou technickou stránkou, výbornými maskami, efektami a hercami. Pre fanúšikov pôjde určite o skvelú zábavu. Škoda, že má len päť minút.

Domov
Zdieľať
Diskusia