Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2017, 10:46
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ak nevieš, ako potešiť svoju priateľku, čo tak marihuanová kytica? Kalifornská spoločnosť ti do nej pridá aj kvety a eukalyptus

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložiť Uložené

Nezvyčajná kytica plná marihuany.

Keby sme ti povedali, že svojej priateľke môžeš doniesť kyticu, ktorú potom spoločne vyfajčíte, asi by si sa na nás len zmätene pozeral. Kytica plná kvetov predsa vie potešiť snáď každú ženu, pretože jednoduchý a pritom prekvapivý darček ukazuje, ako veľmi na ňu partner myslí, lenže jedna kalifornská spoločnosť posunula tvorbu kytíc ešte o úroveň vyššie. Spoločnosť Lowell Herb Company vyskúšala, či by ľudia mali záujem o kyticu plnú marihuany, kvetov a eukalyptu a reakcia bola viac než priaznivá.

Cena za jednu kyticu bola určená na 400 dolárov, čo je síce oveľa viac, ako by si zaplatil za zopár kvetov z kvetinárstva, ale pribalia ti ku kytici v bežnom kvetinárstve rovno 28 gramov marihuany? Odroda z kytice sa volá Purple Princess, takže ňou určite potešíš aj svoju princeznú, ale na jej zakúpenie by si musel žiť v Kalifornii a byť dokonca vlastníkom karty oprávňujúcej ťa na nákup marihuany na lekárske účely. Kalifornská spoločnosť najskôr uviedla, že pôjde len o limitovanú edíciu, ale to určite nečakala obrovský záujem, takže v blízkej budúcnosti ju určite pošle do predaja opäť.

Späť
Zdieľať
Diskusia