Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2017, 20:38
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Selena Gomez chce na skladbe It Ain't Me vedieť, kto sa postará o Justina Biebera, keď už nie sú spolu

HUDBA JUSTIN BIEBER SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Na svet sa dostala kolaborácia Seleny Gomez a Kyga, ktorá opäť vyvoláva otázky ohľadom toho, či nie je o Justinovi Bieberovi.

Včera uzrela svetlo sveta skladba Some Way od NAV-a, na ktorej hosťoval The Weeknd, spievajúci niekoľko veľmi zaujímavých riadkov. Tie boli obsahovo zaujímavé najmä preto, lebo sa dali celkom presne aplikovať na Justina Biebera. Na dnes bola zase naplánovaná pieseň It Ain't Me, na ktorej mal spojiť nórsky producent Kygo sily so Selenou Gomez a ľudia tak boli logicky zvedaví, čo z tejto spolupráce vznikne. Jednak preto, lebo čakali, čo nového Selena ponúkne, no na druhej strane jednoznačne aj preto, lebo chceli vedieť, či sa Selena nejako dotkne tematiky svojho bývalého. 

Hoci v tracku nepadli žiadne mená, pri niektorých riadkoch by sa dalo tvrdiť, že americká speváčka nimi nepriamo odkazuje na Biebsa: "I had a dream / We were back to seventeen / Summer nights and the liberties / Never growing up / I'll take with me the polaroids and the memories / But you know I'm gonna leave behind the worst of us." Samozrejme, zatiaľ to nemáme nijako podložené a jedná sa len o náš postoj. Svoj názor si preto sprav sám po vypočutí a okrem textu sa určite sústreď aj na Kygovu produkciu, pretože tá sa zaslúži o to, že It Ain't Me budú čoskoro hrať všetky naše komerčné rádia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia