Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2017, 18:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Chalani z Nerieš a Logic predstavujú spoločný banger Nepýtam sa, v ktorom dokazujú svoje kvality

HUDBA NERIEŠ
Uložiť Uložené

Už tradične musíme pochváliť Nerieš za výber produkcie a samozrejme aj za výber hosťa.

V roku 2015 vydalo vtedy možno nie až tak známe duo Nerieš albumový počin Minimal, ktorý charakterizoval hlavne kvalitný nový zvuk a výborný výber hudobných produkcií. Aj napriek tomu, že chalani fungovali už zopár dlhých rokov predtým, až tento projekt im dal možnosť ukázať svoje schopnosti aj pred širším publikom. Zároveň veľmi dobre vedia, že vydávať albumy každý rok nie je úplne ideálne, a tak zasvätili toto obdobie singlom, ktoré najčastejšie sprevádzajú aj vizuály a inak tomu nebude ani dnes.

Tentokrát si pre nás pripravili novinku s názvom Nepýtam sa, na ktorej sa okrem tradičnej dvojice objavuje aj český kolega Logic. Pre niekoho možno prekvapivá spolupráca naplní očakávania každého fanúšika československého rapu, keďže dostávame výborný banger a nepochybujeme, že bude fungovať aj naživo. Čo sa týka hudobnej produkcie, o tú sa postaral Kaapo a samotné video si na starosti zobral ako zvyčajne STUBYSHIT. Výsledok si môžete vychutnať nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia