Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2017, 17:47
Čas čítania 0:00
Klára Tomková Barbora Bláhová

Vlastníte muža a neviete, ako ho používať? Pripravili sme pre vás univerzálny manuál na všetky typy

VZŤAHY
Uložiť Uložené

Návod na mužov - verzia 1.0.

Zaobstarali ste si muža, no nebol k nemu priložený návod na použitie? Nevadí, zostavili sme pre teba univerzálny manuál, ktorý je možné použiť na všetky typy mužov. Ten si pred prvým uvedením do prevádzky starostlivo preštuduj a uschovaj pre prípad, že bude zariadenie chybné.

Základné nastavenia

Tento spotrebič môžu používať ženy vo veku od 15 rokov. Deti mladšie ako 15 rokov sa musia, aj napriek rovnakej mentálnej úrovni ako zariadenie, držať mimo dosahu spotrebiča, teda predovšetkým jeho prívodu. Ako prvý krok po obdržaní muža odstráň všetok nevyhovujúci obalový materiál. Tým je myslené predovšetkým oblečenie z Desigualu, rozopínacie Rejoice nohavice či nedajbože, niečo batikované s ornamentmi. Pokiaľ sa stane, že muž prepne Sex v meste na nejaký zvláštny program, kde sa iní spotení muži naháňajú za akýmkoľvek druhom lopty, je nutné muža okramžite preprogramovať. Pokiaľ ti muž povie, že si v rifliach tučná, jedná sa o poruchový tovar! Okamžite vadný kus odlož a vzdiaľ sa do bezpečnej zóny troch kilometrov. Medzi základné nastavenia muža nepatrí odpisovanie, lichotenie, vyznávanie lásky ani romantické gestá.

Príslušenstvo a technické informácie

Akonáhle muža obdržíš, vykonaj kontrolu základného príslušenstva. Ak mu niečo chýba, neodkladne ho vráť.

Základne príslušenstvo

Napájanie: To je jedno zo základných ovládacích prvkov tvojho muža. Ak chceš nové čižmy nad kolená zo Zary, chvíľu sa napájaciemu prívodu venuj, až potom sa opýtaj. Odpoveď býva v 90% prípadoch áno.

Nadštandardné prílušenstvo

Mozog

Six-pack

Schopnosť pozrieť si celý Denník Bridget Jonesovej naraz

Emócie

City

Technické informácie

Výkon: Minimum je 15 minút. Výkon zvyčajne narastá po požití väčšieho množstva alkoholu.

Napätie: Bohužiaľ, zatiaľ nebol nájdený muž, u ktorého by vzájomné iskrenie vydržalo aj po rokoch na rovnakej úrovni. Klesanie je vedľajším efektom upgradu v podobe zasnúbenia či manželstva.

Hmotnosť: Ideálnu hmotnosť je nutné počítať v pomere k výške. Ak je však diametrálne odlišná, je nutné spotrebič obnoviť do pôvodných nastavení.

Hlučnosť: Deklarovaná hladina akustického výkonu je 79 dB(A) re 1pW. Bežne sa mení, pokiaľ spotrebič sleduje športový kanál, porno alebo záznam z pôrodnice. Ten však často nie je schopný dopozerať, napriek tomu aj tak nikdy neprestane tvrdiť, že kopanec do rozkroku bolí viac. S touto chybou v systéme sa zatiaľ nepodarilo nič spraviť.

Spotreba pohonných hmôt: Tri alkoholické nápoje horkej chuti k obedu. V prípade, že beží športový prenos, muž spotrebuje až osem kvasených alkoholických nápojov horkej chuti počas stretnutia. A po skončení 3x50 ml čistého destilátu. Ak však vlastníš verziu Študent, čísla vynásob číslom päť.

Možnosti pripojenia

Pokiaľ si si zohnala štandardný prototyp muža, pripojenie je možné najmä v prostredí domova. Neštandardný model vyššej triedy obohatený o funkicu samec je schopný i pripojenia na verejných miestach - v parku, telocvični či v prezliekacích kabínkach. Ak je však napájací prívod muža poškodený, chyba nie je na strane výrobcu. Pravdepodobne za to môže nesprávne zachádzanie z tvojej strany - s napájacím káblom je nutné jednať opatrne, avšak v núdzi neváhaj použiť i násilie.

Bezpečnostné upozornenia

Nenechávaj muža pri príťažlivých ženách, hrozí vzplanutie.

Nevystavuj muža častým nákupom, nie je na to určený.
Drž muža ďalej od malých detí. Nehovor o deťoch, ich budúcich menách či o preferovanej farbe vlasov skôr, než po prvých troch rokoch používania. Hrozí vystrašenie a prípadný únik.
Nenechávaj svoj model bez dozoru. Najmä v okolí bazénu počas bikinovej sezóny. Prístroj má totiž zabudované senzory zachytávajúce veľké poprsie v dosahu až desať metrov. Hrozí strata zariadenia.
Pre zaistenie bezpečnej prevádzky je odporúčané muža napájať aspoň trikrát denne kvalitnými pokrmami, ideálne mäsom s mäsom v mäsovom obale. Vyhneš sa tak zbytočným hádkam z dôsledku nedostatočnej energie.

Vlastníte muža a neviete, ako ho používať? Pripravili sme pre vás univerzálny manuál na všetky typy
Zdroj: Giphy

Muž sa zásadne nesmie používať na miestach, kde by mohol chytiť soplík, na takéto podmienky nie je pripravený! Pokiaľ by sa tak stalo, rozhodne nemôže byť pripustený k internetovému vyhľadávaču. Nájdené symptómy by mohli mať fatálne následky. Pokiaľ sa muž k vyhľadávaču i tak dostane, všetko je stratené. Zanes spotrebič do odborného sevisu a obstaraj si nový. To, čo by si musela počúvať za to nestojí, a to ani ak vlastníš upgrade six pack

Údržba

Muž musí byť kŕmený, bohužiaľ však nie je schopný postarať sa o potravu sám. Naopak o dostatok tekutín sa báť nemusíš, predovšetkým v piatok večer. Na zariadenie treba hovoriť zreteľne, pre nás pochopiteľné Všetko je v poriadku! pre muža naozaj znamená, že je všetko v poriadku. Raz mesačne je dobré zariadenie naprogramovať, aby pochopilo, že jediná správna odpoveď na otázku Som tučná? znie Nie!

Nežiadúce účinky

Nežiadúce účinky sa nemusia vyskytovať u každého muža. Podľa frekvencie výskytu ich delíme na:

Veľmi časté: 1/10 prípadov

Hlasné prdy sprevádzané komentárom.
Schopnosť do detailu popísať tuhosť, objem a farbu svojho exkrementu.
Hlasné grganie, po ktorom nasleduje pochvala od ostatných mužov, prípadne od neho samého.
Matematická dysfunkcia. Idem na jedno znamená desať.
Prepínanie zmyslupných programov plných napínavého deja na zvláštne prenosy, kde sa spotení muži naháňajú za loptou. Alebo sa len beží, často v jamajských farbách.

Vlastníte muža a neviete, ako ho používať? Pripravili sme pre vás univerzálny manuál na všetky typy

Časté: 1-10 prípadov zo 100

Neustále žiadosti Potiahni ma za prst!
Označovanie CS:GO za lekciu anglického jazyka.
Otravné zvuky všetkými otvormi naraz.
Tvrdenie, že nevieš parkovať. (Odporúčaná odpoveď je britko odvetiť, že si neustále klamaná tým, koľko je 15 centimetrov).
Návrat z "LAN-ky" s červenšími očami, než má Satan.
Šteklenie do doby, kým nepovieš, že je najväčší samec vo vesmíre.

Man Translate (lite verzia Google Translate)

Láska, hodia sa mi tie nové šaty? = Kozýýý

Chcela by som ťa predstaviť svojim rodičom = Nemôžem premýšľať, náhly záchvat paniky

Vlastníte muža a neviete, ako ho používať? Pripravili sme pre vás univerzálny manuál na všetky typy
Zdroj: Giphy

Miláčik, čo budeme robiť na Valentína? - bla...bla...Liga majstrov...bla

Vlastníte muža a neviete, ako ho používať? Pripravili sme pre vás univerzálny manuál na všetky typy
Zdroj: Giphy

Upozornenie

Dve zariadenia rovnakého typu nie sú v jednej domácnosti spolu kompatibilné. Pokiaľ by ti jedno nestačilo, odporúčame získať druhé do práce - detekcia jedného zariadenia druhým však môže viesť k potýčkam a následným skratom v systéme. Pokiaľ budeš mať v súvislosti s tvojim mužom ďalšie otázky alebo nejaké problémy, obráť sa prosím na tvoje kamarátky. Všetky podnety rady uvítajú a budú ich rozoberať aj niekoľko hodín bez prestávky.

Späť
Zdieľať
Diskusia