Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2017, 15:34
Čas čítania 0:00
Ján A.

Arogantný a šarlatánsky doktor Robert Downey Jr. sa ako priekopník klamstiev vyberie na nevyspytateľnú cestu za slávou a bohatstvom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

A to pod taktovkou Richarda Linklatera, režiséra snímky Boyhood či trilógie Before.

Americká filmová organizácia Annapurna Pictures spojila sily s produkčnou spoločnosťou Team Downey, ktorú vlastní samotný Robert Downey Jr. s manželkou Susan. Cieľom spoločnej práce bude zatiaľ nepomenovaný celovečerný film založený na epizóde s názvom Man of the People, ktorá bola odvysielaná na internetovej stránke Gimlet Media's v podcaste REPLY ALL. Časť s poradovým číslom 86 nájdete v originálnom znení práve tu. Internetová relácia REPLY odhaľuje príbehy o tom, ako ľudia vytvárajú technológie a ako technológie ovplyvňujú ľudí.

Vo filme uvidíme skutočný príbeh šarlatána Dr. Johna Brinkleya, ktorý sa prostredníctvom svojich podvodov dostane na cestu k sláve a bohatstvu. Pomocou falošného lieku, populizmu a najnovších technológií, najmä rádia, získa počiatkom minulého storočia svoje vysnívané miesto pod slnkom. Postupne, ako rastie jeho sláva, sa dostáva do pozornosti iného doktora. Kolega Morris Fishbein, editor Americkej lekárskej asociácie, sa vydá na desaťročia trvajúcu výpravu, aby dokázal pravdu celému svetu.

Arogantný a šarlatánsky doktor Robert Downey Jr. sa ako priekopník klamstiev vyberie na nevyspytateľnú cestu za slávou a bohatstvom
Zdroj: Team Downey

Režisérom tohto projektu bude Richard Linklater (Boyhood, Before Sunrise, The School of Rock), pričom úloha hlavnej megahviezdy pripadne samozrejme Robertovi, ktorému náramne svedčia úlohy arogantných, inteligentných a bohatých zvodcov ženských sŕdc. O produkciu sa okrem spomínaného prominentného manželského páru postará aj Megan Ellison, ktorá zastupuje práve spoločnosť Annapurna Pictures. Prekvapil vás chystaný film svojím námetom?

Domov
Zdieľať
Diskusia