Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2017, 22:46
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Barcelona dostala na Valentína monštruózny výprask. Parížania ju na vlastnom ihrisku do ničoho nepustili

ŠPORT FUTBAL PSG
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Barcelona zaostala za očakávaniami.

Na Valentína sa dlhé týždne tešili fanúšikovia FC Barcelona, pretože mali pocit, že Paríž Saint Germain bude pre nich v osemfinále Ligy majstrov celkom príjemným súperom. Parížu sa na začiatku sezóny nedarilo ani vo vlastnej lige a pozbierali sa až v posledných pár mesiacoch, a tak sa zverenci Luisa Enriqueho postavili na trávnik v parížskom Parku princov so šancou zahrať svoj tradičný dominantný futbal a potešiť všetkých fanúšikov. Nevedno, v čom sa stala chyba, ale FC Barcelona akoby do Paríža ani nepricestovala. Najväčšia hviezda celého tímu Lionel Messi mal v zápase len niekoľko dobrých dotykov a prakticky ho nebolo ani vidieť, pričom snaha bola viditeľná aspoň na Neymarovi, aj keď ani ten nepredviedol žiadny skvelý výkon. 

Na druhej strane, namotivovaní Parížania dominovali už od úvodných minút, keď Barcelonu dokonale zaskočili a góly sa potom len tak sypali. Všetko to začal v 18. minúte Di Maria, ktorý z krásneho priameho kopu otvoril skóre zápasu a pred koncom prvého polčasu pridal druhý gól šikovný Draxler. Fanúšikovia Barcelony možno čakali, že Messi so svojou družinou vlietnu do druhého polčasu ako vymenení, ale ani to sa nestalo a Di Maria si vychutnal nemeckého brankára krásnym obstrelom. Čerešničku na torte potom v 72. minúte pridal Edinson Cavani, ktorému to v tejto sezóne famózne sype, a Barcelona bola v tej chvíli zrelá na uterák. Snáď každému musí byť jasné, že v odvetnom zápase bude musieť Barcelona predviesť mimozemský výkon na to, aby cez PSG prešla, a existuje už len maličká šanca, že by sa tím zo Španielska prebojoval do štvrťfinále.

Domov
Zdieľať
Diskusia