Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2017, 2:04
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Títo ľudia majú doslova ten najhorúcejší účes. Arabský holič pri svojej práci nemá problém zapáliť ľuďom vlasy či používať letlampu

ZAUJÍMAVOSTI IZRAEL
Uložiť Uložené

Na nebezpečné dobrodružstvo u kaderníka ľudia vystávajú nekonečné rady.

Ak hľadáš miesto, kde by si našiel ten najhorúcejší účes, pravdepodobne nič neprekoná barber shop Ramadana Odwana v meste Gaza na Blízkom východe. Ramadan totiž ako jednu z hlavných zložiek svojich diel používa oheň - a to napríklad zapaľovaním horľavých látok na vlasoch (po tom, čo ich ochráni vlastným prípravkom, ktorého zloženie odmieta prezradiť) alebo rovno používaním letlampy. Podľa jeho slov sa tak vlasy jednoducho vyrovnajú a metódu má stopercentne overenú. Navyše tak vyriešil problém s častými výpadkami elektriny, kvôli ktorým nemohol používať fény. Adrenalínový zážitok je podľa neho úplne bezpečný - metódu praktizuje už niekoľko mesiacov a zatiaľ nedošlo k žiadnej nehode, navyše oheň nenechá nikdy horieť dlho. Ramadan sa však nebojí o nebezpečenstvo, bojí sa o krádež nápadu - podľa jeho slov rozhodne nebudeme čakať dlhú dobu, kým si nápad "požičia" aj nejaký barber shop v USA či v západnej Európe. Mnohí ľudia sa k nemu priam hrnú - keď vidia celý proces v praxi, tváre im zvyčajne povädnú, no tvorba účesu vždy prebehne bezproblémovo a zákazník má vynikajúci zážitok. Dal by si sa na niečo podobné nahovoriť aj ty?

Domov
Zdieľať
Diskusia