Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2017, 8:47
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Zlatá retríverka, ktorá najradšej rozdáva objatia ľuďom na ulici. V New Yorku sa z nej stala hotová turistická atrakcia

ZAUJÍMAVOSTI PES
Uložiť Uložené

Existuje snáď niečo roztomilejšie?

Valentín nie je sviatok pre každého. Ak nemáš priateľku či priateľa, s ktorým by si mohol stráviť romantický večer, potom máš ešte stále šancu získať roztomilé objatie od populárnej zlatej retríverky z ďalekého New Yorku. Objímajúca retríverka sa volá Louboutina a jej 45-ročný majiteľ Fernandez-Chavez v nej objavil svoju spriaznenú dušu už pred pár rokmi, čo sa mu len potvrdilo práve na Valentína v roku 2014. Fernandez-Chavez sa vtedy čerstvo rozišiel s partnerkou a na Valentína teda zostal sám doma, lenže spoločnosť mu robil aspoň jeho štvornohý priateľ. Keď smutne sedel na gauči, Louboutina k nemu prišla, položila mu labky pod ruku a na ruku, prekrížila ich a tvárila sa, akoby sa držali za ruky.

Jej majiteľ bol z tohto milého činu tak dojatý, že ju potom naučil objímať sa a viac jej už nebolo treba. Dnes sa takmer každý deň vydávajú na aspoň dvojhodinovú prechádzku po New Yorku a ak sa pri nej niekto zastaví, najskôr sa s ním zoznámi a potom ho pevne objíme. Ľudia si nemôžu vynachváliť pozitívnu energiu, ktorá z Louboutiny vyžaruje a ak to takto bude pokračovať aj naďalej, možno si bude musieť o chvíľu zriadiť aj poradovník.

Domov
Zdieľať
Diskusia