Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2017, 21:11
Čas čítania 0:00
Tibor P.

Vyznaj lásku GRANDiózne, článkom na Refresheri. Zapoj fantáziu a vykrič svoje pocity do celého sveta

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL VALENTÍN
Uložiť Uložené

Ako bonus môžeš vyhrať 60 fliaš Hubert Grand, s ktorými prežiješ Valentín opojený nielen láskou.

Prišili ste dnes domov a vaša milovaná polovička je akási nesvoja? Napriek tomu, že ste si dali pusu ako obvykle, je podozrivo ticho a v byte panuje zvláštne dusná atmosféra. Možno by nebolo na škodu, ak by ste sa pozreli do kalendára. Zistil by ste, že už zajtra je 14. február, známy ako Valentín a partner má určite pocit, že zabudnete.

Ženy čakajú, že sa ich milovaný aspoň na jeden deň vymaní zo stereotypu a vymyslí niečo originálne. A nemyslíme tým, že svoje tradičné boxerky vymeníte za plavkoslipy a lá Borat, alebo že sa dole vystriháte ako Hamšík na hlave. Muži by naopak určite privítali prehliadku v spodnom prádle na štýl Victoria’s Secret, ale je len február, zima bola dlhá a vianočného obžierania bolo veľa, čiže chápeme, ak sa na to necítite.

Vyznaj lásku GRANDiózne, článkom na Refresheri. Zapoj fantáziu a vykrič svoje pocity do celého sveta
Zdroj: Hubert

Očakávania sú vždy kameňom úrazu všetkých hádok. Aj vaše polovičky pravdepodobne čakajú, že ich prekvapíte niečím originálnym. Netreba však stresovať a brať to tragicky, pretože sviatok všetkých zaľúbených nie je len o darčekoch, ale najmä o gestách. O tom, ako dokážete nevšedne vyznať lásku aj po niekoľkých rokoch, čo ste spolu. Hubert pochopil, že billboardy sú out rovnako ako tetovanie na krížoch, a preto tento rok môžete vyznať lásku naozaj GRANDiózne a venovať svojej láske rovno celý článok. Ak v sebe skrývate romantických básnikov alebo máte vtipné básnické črevo, vykričte svoju lásku do sveta personalizovaným článkom na Refresheri v spolupráci so sektami Hubert. Jediné čo k tomu potrebujete je vaša spoločná fotka a štipka kreativity a my ti garantujeme, že určite ním spravíte väčšiu radosť, ako nekreatívnou pohľadnicou z pumpy. Okrem toho, že vašu lásku uvidí celý svet, budete v hre o 60 fliaš Hubert Grand. Svoj článok si môžete vytvoriť na TU

Domov
Zdieľať
Diskusia