Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2017, 20:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ektor prerušuje sľubovanú ročnú pauzu od rapu a predstavuje novinku Status s vizuálom zo slnečného Kataru

HUDBA
Uložiť Uložené

Aj keď pražský raper celý rok 2016 hovoril o ročnej dovolenke, dopadlo to presne tak, ako sme očakávali a dnes tu máme nový videosingel.

Podobne ako veľká časť zásadných mien československej scény, aj Ektor stihol vydať v roku 2016 svoj albumový počin, ktorý bol druhým pokračovaním projektu Detektor. Na doske sme mali možnosť počuť aj rovnakých hostí a inovácie sme sa nedočkali ani v oblasti výberu tém, avšak celkový dojem nebol vôbec zlý. Po jeho vydaní však pražský raper začal šíriť myšienku, že by bolo na čase dať si na chvíľu pauzu od písania textov, nahrávania skladieb, točenia videoklipov a hlavne behania koncertov, ktorých stihol za posledných pár rokov absolvovať stovky. Túto informáciu oficiálne potvril aj v rozhovoroch v závere roka, a tak mnohí očakávali, že o ňom nasledujúcich 12 mesiacov nebudeme vôbec počuť.

Na druhej strane nám bolo jasné, že nie je jednoduché to všetko proste nechať ležať a tieto dohady sa nám dnes aj potvrdzujú, keďže Ektor vydáva novú skladbu, ktorá zároveň hneď prichádza aj s vizuálom zo slnečného Kataru. Novinka dostáva názov Status a o jej hudobnú produkciu sa postaral SpecialBeatz. Kto vie, možno ešte v tomto roku príde aj Detektor s poradovým číslom tri. 

Späť
Zdieľať
Diskusia