Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2017, 11:38
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Vyzerá to tak, že cenovka iPhonu 8 narastie. Za ten najlepší model zrejme zaplatíme až cez 1 200 eur

TECH APPLE
Uložiť Uložené

Apple si za špičkovú výbavu nechá už tradične zaplatiť.

Po septembrovom predstavení sedmičiek sme zistili niekoľko podstatných faktov, ktoré sa s horúcimi novinkami spájali. A aj keď sa o nich špekulovalo ešte dávno pred predstavením, oficiálne technické špecifikácie vrátane skutočného konštrukčného prevedenia vyplávali na povrch až v deň D. To však ani zďaleka neboli úplne všetky oblasti, ktoré viacerých z nás zaujali. Zatiaľ, čo boli niektoré medzigeneračné zmeny pozitívne, nastalo aj pár tých negatívnych. A medzi také patrí mierne navýšenie cenovky iPhonu 7 Plus. Nešlo však o žiadnu horibilnú sumu a niečo podobné vraj nastane i pri osmičkách, špekuluje web fastcompany.com.

Vyššia cena sa bude spájať s nadčasovým hardvérom, ktorý by mala konkurencia kalifornského jabĺčka iba ticho závidieť. A konkrétne čísla? Za tú najvyššiu konfiguráciu iPhone 8 zaplatíme niečo cez 1 200 eur, čo môže byť takmer o 100 eur viac, ako si Apple pýtal za iPhone 7 Plus hneď po uvedení na pulty obchodov. Navýšenie cenovky má súvisieť so všetkými ponúkanými modelmi vynoveného iOS smartfónu, prostredníctvom ktorého jabĺčko oslávi dôležité výročie, takže očakávania sú tento rok naozaj vysoké.

Späť
Zdieľať
Diskusia