Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2017, 18:48
Čas čítania 0:00
Tomáš Macho

Študuješ v Spojenom kráľovstve a nebavia ťa pomocné brigády v kuchyni? Staň sa plateným ochutnávačom čokolády!

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Miesto je stále voľné, tak na čo čakať?

Nie je ničím nezvyčajným, že si študenti zo Slovenska alebo Česka vyberajú miesto domácich škôl tie zahraničné, pričom do finálneho výberu väčšinou spadá i Spojené kráľovstvo. Nemusíme snáď menovať niekoľko vychytených univerzít, ktoré ponúkajú diametrálne odlišný zážitok zo štúdia, než aký získame doma, a tak množstvo vysokoškolákov odchádza na pravidelné, niekoľkomesačné pobyty do prenajatých intrákov, bytov či rovno domov. Bývanie spolu so stravou a letenkami však niečo stojí, a preto si mnoho cezpoľných musí popri škole privyrábať v reštauračných či iných zariadeniach. Umývať riad však určite nie je vytúžená práca pre študentov. Máme pre vás niečo lepšie, hľadá sa totiž ochutnávač čokolády!

Študuješ v Spojenom kráľovstve a nebavia ťa pomocné brigády v kuchyni? Staň sa plateným ochutnávačom čokolády!
Zdroj: www.thechocolatebar.com

Ak nájdeš vo svojom iste nabitom týždni 7,5 hodiny voľného času, ktoré by si rád obetoval pre part-time brigádku, neváhaj a preštuduj si aktuálnu najlepšiu prácu týždňa na linkedin.com, známej obchodne-orinetovej sociálnej sieti. Jesť a ešte aj byť za to platený chce určite každý, každopádne, podať komplexnú správu o "popapaných" cukrovinkách v čo možno najviac bezchybnej angličtine nemusí byť až také jednoduché. Spoločnosť Mondelez ponúkajúca pracovnú pozíciu totiž plánuje uviesť do predaja kompletne nové produkty s alokáciou do celého sveta a rozhodne by im nestačilo potľapkanie po pleci s pochvalou a požiadavkou o ďalší kúsok sladkosti. Na druhú stranu, kvalifikácie nie sú ani zďaleka také náročné ako v prípade iných jobov:

  • Vášeň pre cukrovinky a vyšperkované chuťové poháriky
  • Úprimné podanie názoru
  • Túžba vyskúšať nové nápadité produkty
  • Komunikatívna osobnosť pre vybudovanie dobrých vzťahov medzi kolegami
  • Rozsiahla znalosť anglického jazyka

O konkrétnom finančnom ohodnotení sa bohužiaľ veľa nepíše, každopádne, určite očakávajte slušný zárobok v rámci pomeru náročnosti práce k odpracovaným hodinám. Part-time práca sa nachádza v meste Reading vzdialenom od Londýnu približne 50 kilometrov alebo tiež 30 minút najrýchlejšou medzimestskou dopravou. Predpokladáme, že by ste nemali zbytočne váhať a kontaktovať ich čím skôr. Mailová schránka sa im zrejme napĺňa žiadosťami o prácu rýchlosťou jedenia nimi testovaných cukroviniek. Vyhradzujú si preto tiež právo uzavrieť konkurz, kedykoľvek to uznajú za vhodné.

Domov
Zdieľať
Diskusia