Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2017, 2:19
Čas čítania 0:00
Marek R.

Aj Neymar podľahol známej hre. Za dva týždne hral viac ako 40 hodín Counter-Strike: Global Offensive

ŠPORT NEYMAR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

A aj sa stretol s hráčmi tímu SK Gaming.

Neymar je obrovský klenot futbalu a konečne brazílsky hráč, ktorý za posledné roky dokázal naplniť svoj obrovský potenciál. Darí sa mu v drese Barcelony a rovnako aj v tom brazílskom, no okrem svojich výborných výkonov je známy aj tým, že si jednoducho užíva svoj život.

Najnovšie však vymenil nočný život za život za počítačom a aj on podľahol nesmierne populárnej hre Counter-Strike Global Offensive. Počas dvoch týždňov dokonca na jeho Steam profile svietilo číslo 43 hodín, čo je okolo troch hodín strieľania denne, no teraz Neymar už trochu poľavil a za posledné dva týždne si zahral už len 28 hodín, z toho posledné dva dni ani minútu. Okrem toho sa pred viac ako mesiacom stretol s členmi tímu SK Gaming, takže je už úplne jasné, že tejto hre podľahol a baví ho. S chalanmi si dokonca aj zahral a nazbieral tak cenné skúsenosti. Našťastie pre fanúšikov Barcelony tieto zábavky neovplyvňujú jeho výkony, Neymar je predsa profesionál a vie, čo si môže dovoliť. 


Domov
Zdieľať
Diskusia