Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2017, 11:24
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ryba zamrzla pri pokuse o zjedenie druhej ryby a vzniklo z toho nečakané ľadové umelecké dielo. Ľudia si najskôr mysleli, že je to fotomontáž

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Šťuka si chcela pochutnať na príliš veľkom súste.

Európou sa v posledných týždňoch preháňali výrazné mrazivé teploty dosahujúce až -40 stupňov Celzia a doplatila na to napríklad líška z Nemecka, ktorá sa stala hitom internetu po tom, čo ju našli zamrznutú v rieke. Je nám jasné, že zvieratá z času na čas v zime zamrznú, ale po líške tu máme ďalšiu bizarnú situáciu, tentoraz však z ďalekej Indiany. Dvaja bratia Alex a Anton Babichovci sa vybrali na rekreačnú rybačku na zamrznutom jazere Wawasee Lake, keď odrazu narazili na zvláštny úkaz. Na hladine zbadali trčiace telo ryby a rýchlo zistili, že našli niečo výnimočné. Ryba totiž netrčala len z ľadu samotného, ale priamo z papule mohutnej šťuky, ktorej chamtivosť však tiež skončila smrťou. Ľudia už začali polemizovať o tom, že rybu chytil nejaký rybár, nechal ju potom na hladine, kde už bola tenká vrstva ľadu a šťuka sa na nej buď zadusila, alebo sa len zasekla vo vrstve ľadu a nevládala sa viac pohnúť.

Domov
Zdieľať
Diskusia