Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2017, 15:27
Čas čítania 0:00
Matěj Toman

Slovensko a Česko sa dočkajú ďalšieho vydania tenisiek od Kanyeho. Zisti, ako sa dostaneš k novým Yeezys

MÓDA FOOTSHOP YEEZY
Uložiť Uložené

Už za niekoľko dní čakajú fanúšikov módy Kanyeho Westa ďalšie Vianoce.

Adidas si pre nás v spolupráci s 21-násobným držiteľom ceny Grammy pripravil ďalšie prevedenie najznámejších tenisiek súčasnosti, ktoré bude po dlhšej dobe dostupné aj v detských (Infant) veľkostiach. Čierno-červené Yeezy od Kanyeho Westa u nás, ako už býva zvykom, získal len Footshop, ktorý už ako zvyčajne použije spravodlivý systém. Ten určí, kto si bude môcť tenisky kúpiť, a to cez náhodný raffle, teda losovanie. Možnosť kúpy môžu dostať kupci na internetu i záujemcovia v kamenných predajniach v Prahe a Bratislave.
 
Slovensko a Česko sa dočkajú ďalšieho vydania tenisiek od Kanyeho. Zisti, ako sa dostaneš k novým Yeezys
 
Pokiaľ chceš o možnosť kúpy zabojovať pomocou internetu, stačí zavítať na stránku Footshopu, kde sa náhodne zobrazuje unikátny kód, pomocou ktorého do losovania vstúpiš. Online registrácie prebiehajú od 7.2., až do 12.2., kedy budú kontaktovaní výhercovia.
 
V prípade, že máš záujem tenisky získať prostredníctvom pražskej predajne, dostav sa v sobotu, 11.2. v 18:00, kedy začína skenovanie QR kódov a následne sa udeje i losovanie. V Bratislave udalosť začína už o 11:00 a losovanie rovnako ako aj v Prahe, o hodinu neskôr.
 
 

Pre kompletné pravidlá losovania a informácie o blížiacom sa release zamier na web Footshopu.

Späť
Zdieľať
Diskusia