Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2017, 20:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Paulie Garand predstavuje novinku Nirvana, ktorú sprevádzajú informácie o chystanom albume s rovnomenným názvom

HUDBA NIRVANA
Uložiť Uložené

Očakávaného počinu sa dočkáme už marci 2017.

Ako už je zvykom, skladby Paulieho Garanda mávajú často aj mainstreamový presah, čo je pre indie interpreta na jedej strane zadosťučinením, avšak aj malou nevýhodou a vetrom na mlyny podpichovačov vo vnútri subkultúry. Ďalší, v poradí už tretí singel, ktorý predznamenáva aj názov dosky Nirvana sa ale opäť nesie v duchu "harantství", na aké sme boli u Paulieho zvyknutí v jeho sólo začiatkoch pod hlavičkou Ty nikdy. Naštýlované a atmosférické vizuály tentokrát vymenil za street video na opustených parkoviskách zimného Liberca. Kameru si vzal opäť na starosti jeho kolega Zdeněk Sopůšek z Forward Creatives, animácie zaobstaral Ovar Maryško a strih s postprodukciou už zostali opäť v Garandovych rukách. 

Už teraz vieme, že na doske nájdeme viacero českých aj slovenských producentov, avšak chýbať nebude ani dvorný beatmaker Kenny Rough, pod ktorého taktovkou vznikla aj táto skladba. Dátum vydania albumu Nirvána je naplánovaný na 20.3.2017 a dovtedy snáď ešte uzrie svetlo sveta nejaká tá ukážka. Dosť bolo slov, ponor sa do Paulieho Nirvany a striktnej spovede, ktorá je nasiaknutá chlastom a dymom z nočných klubov.

Domov
Zdieľať
Diskusia