Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2017, 12:59
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Chlapík preskúmavajúci 150-ročnú opustenú baňu zachytil démonické hlasy ako z hororu. V hlbokých chodbách ho prosili, aby im pomohol

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Démoni síce neexistujú, ale čo potom malo byť toto?

Už len odvážiť sa preskúmavať podzemné tunely opustených baní nezvládne len tak hocikto a ako by sa potom dal nazvať Frank, ktorý dobrovoľne zišiel niekoľko metrov pod zemský povrch, aby sa predieral chodbami bane Waldeck Mine v Austrálii? Frank sa prakticky živí tým, že na internet nahráva videá zo svojich dobrodružných prieskumov opustených baní, lenže pri jednom z jeho posledných pokusov sa stal svedkom, čo vystrašilo aj takého veterána, akým on určite je. So špeciálnou batériou, ktorej dokonca v čase natáčania robil promo, sa dostal do spomínanej Waldeck Mine, kedysi slúžiacej ako baňa na zlato, a v jej 150 rokov starých tuneloch išlo všetko po masle až do samotného záveru.

V jednej z chodieb sa totiž začali ozývať zvláštne zvuky a ak sa do nich započúvaš trochu detailnejšie, zrejme identifikuješ niekoľko anglických fráz hovoriacich o tom, aby tajomné hlasy Frank zachránil, vytiahol ich na povrch, alebo aby okamžite z bane zmizol. Je nám jasné, že s najväčšou pravdepodobnosťou išlo len o zhodu náhod a kombináciu hrozivých ozvien, lenže nás by na takéto dobrodružstvo asi nikto nikdy nenahovoril. V baniach človek nemôže vedieť, čo sa skrýva za druhým rohom a nemusí vôbec ísť o démonov či nebezpečné tvory, ale skôr nezabezpečené diery a opustené zariadenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia