Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2017, 23:21
Čas čítania 0:00
Marek R.

Prekvapil nielen brankára, ale aj spoluhráčov. David Luiz predviedol prefíkaný priamy kop

ŠPORT FUTBAL LIVERPOOL PREMIER LEAGUE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápas napokon skončil remízou 1:1.

Londýnska Chelsea je pod talianskym trénerom Antoniom Contem ako znovuzrodená po spackanej minuloročnej sezóne, kedy nedosiahli ani na priečky zaručujúce pohárovú Európu a zmena formácie sa perfektne osvedčila. Na čele tabuľky majú modrí viac než pohodlný náskok, no a nasledujúce dva zápasy proti Liverpoolu a Arsenalu mohli výraznejšie načrtnúť ich šance na titul.

Ich utorňajší zápas proti Liverpoolu na Anfielde skončil napokon remízou 1:1, no hráči a fanúšikovia Chelsea smútiť nemusia, keďže ich rivali zaváhali taktiež (Arsenal prehral s Watfordom, Spurs remizovali so Sunderlandom) a náskok na čele je tak už 9 bodov. Wijnaldum na začiatku druhého polčasu určil konečný stav zápasu 1:1, no v tom prvom sme videli jeden excelentne zahraný priamy kop. David Luiz pri jeho exekúcii ukázal svoj skvelú kopaciu techniku vzhľadom na to, že je stopér a svojou strelou prekvapil zrejme každého na ihrisku. 

Späť
Zdieľať
Diskusia