Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2017, 19:55
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus a Čistychov ťahajú rap späť ku koreňom vo videoklipe na skladbu Skutočne kvalitný, s ktorým sa vrátiš do roku 1995

HUDBA KRSTNÝ OTEC RYTMUS
Uložiť Uložené

Obľúbená skladba z albumu Krstný otec dnes dostáva aj vydarený a netradične spracovaný vizuál.

Záver roka 2016 bol v slovenskom rape veľmi plodný a okrem množstva iných uzrel svetlo sveta aj dlho očakávaný sólový projekt od Rytmusa, na ktorý sme sa tešili snáď najviac zo všetkých. S odstupom času už môžeme s čistým svedomím prehlásiť, že nás Krstný otec náložou 24 skladieb nesklamal, práve naopak. Zároveň je na Patrikovi samotnom aj jeho tvorbe badať, že si veľmi dobre uvedomuje svoju aktuálnu pozíciu na scéne, a teda, že po toľkých rokoch už nepotrebuje nikomu nič dokazovať a chce sa hlavne baviť. Za toto všetko hovorí tiež celková prezentácia albumu, ktorý sa dočkal dvoch výborných krátkych filmov Eternal a Priepasť a troch obrovských krstov s tisíckami návštevníkov všetkých vekových kategórií. 

Samozrejme, nemôžeme zabúdať ani na videoklipy, ktorých sa snáď dočkáme ešte mnoho, čo nám dokazuje Rytmus aj dnes, keďže sa na svet nečakane dostáva zaujímavý vizuál na skladbu Skutočne kvalitný, kde hosťuje aj Čistychov. Určite ste mnohí zaregistrovali, že na tejto veci môžeme počuť starší stokovejší zvuk, k čomu chalani patrične zladili aj videoklip z dielne Patrika Boru pripomínajúci zábery staré viac ako dvadsať rokov.  Dosť bolo slov, vychutnaj si návrat ku koreňom!

Späť
Zdieľať
Diskusia