Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2017, 11:57
Čas čítania 0:00
Jakub S.

Hviezda seriálu Stranger Things Millie Bobby Brown si zahrá v pokračovaní Godzilly

FILMY A SERIÁLY MILLIE BOBBY BROWN
Uložiť Uložené

Godzilla: King of the Monsters hlási novú hereckú posilu.

Legendary Entertainment oznámilo, že jeden z najväčších hereckých objavov minulého roka, Millie Bobby Brown zo Stranger Things, si zahrá v pripravovanej snímke Godzilla: King of the Monsters. Ide o pokračovanie Godzilly Garetha Edwardsa z roku 2014. Pre 12-ročnú herečku pôjde o vôbec prvú úlohu v produkcii podobných rozmerov. Jej nedávne nominácie na SAG Awards a People’s Choice Awards za rolu Eleven teda prinášajú prvé ovocie. Brown je zatiaľ jediným oficiálne potvrdeným členom hereckého obsadenia snímky, ktorej réžie sa ujme Michael Dougherty. 

Podrobnosti príbehu plánovaného pokračovania zatiaľ neboli odhalené, no Lengendary už dávnejšie oznámilo predstavenie ďalších pôvodných monštier, ako aj možnosť rozšírenia radov tých originálnych (MUTO z Edwardsovej Godzilly). Snímka bude súčasťou filmového vesmíru Legendary a Warner Bros. oficiálne pomenovaného „Monsterverse“, ktorého súčasťou je aj tohtoročný Kong: Skull Island a Godzilla vs. King Kong (s premiérou 29. mája 2020). 

Godzilla: King of the Monsters zavíta do kín 22. marca 2019. Prvá časť vyšplhala pod režijnou taktovkou Garetha Edwardsa (Rogue One: A Star Wars Story) na uspokojivých 529 miliónov dolárov (celosvetové tržby) a zahrali si v nej Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen a Bryan Cranston.

Hviezda seriálu Stranger Things Millie Bobby Brown si zahrá v pokračovaní Godzilly
Zdroj: Legendary Entertanment
Domov
Zdieľať
Diskusia