Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2017, 10:14
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Najskôr ho odmietali, ale Porsche rýchlo zmenilo ich názor. České zlatokopky však nevedeli, že chlapík má s nimi iné plány

ZAUJÍMAVOSTI ČESKO
Uložiť Uložené

U našich susedov sa rozmáha staronový koncept videí.

Pred tromi či štyrmi rokmi sa na internete začali objavovať videá, v ktorých sa chlapi snažia zbaliť sympatické slečny, ale tie ich vytrvalo odmietajú. Ich názor sa zmení až po tom, čo si muž sadne do luxusného Lamborghini, Ferrari alebo Porsche a odrazu by si mohli nájsť trochu času na jednu kávu aj večeru. Nanešťastie pre ne, ponuka už vypršala. Staronový formát videí odhaľujúci takzvané zlatokopky sa nedávno začal opätovne objavovať na českom Youtube a stojí za ním chlapík menom Jan Michalovič. K dispozícii má Porsche Panamera a svojimi verbálnymi zručnosťami sa snaží presvedčiť slečny, že by to s ním mali skúsiť. Keď to nejde, zbehne ku svojmu autu a odrazu všetko ide po masle. Jan však zlatokopky nielenže odhaľuje, on ich chce aj verejne ponižovať, a tak si na pomoc berie napríklad megafón či útek z kaviarne bez zaplatenia. Na jednej strane nemusí ísť hneď o zlatokopku len kvôli tomu, že sa chce zviezť autom v treskúcej zime, ale Porsche na ich rozhodnutiach určite má veľký podiel a keď sa už niektorá s Janom zamotá, musí si svoj kalich horkosti vypiť až do dna.

Späť
Zdieľať
Diskusia