Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2017, 15:02
Čas čítania 0:00
Martin M.

Vlastníš zariadenie s odhryznutým jabĺčkom? Daj si pozor na správu, ktorá iPhone dokáže zablokovať

ZAUJÍMAVOSTI IPHONE SPRÁVA
Uložiť Uložené

Naše milované smajlíky môžu byť v niektorých prípadoch nebezpečné.

Už sa ti niekedy stalo, že ťa rozzúrila konverzácia cez SMS? Alebo sa týmto spôsobom s tebou rozišla tvoja polovička? Nuž, ak si myslíš, že nič horšie sa už nemôže stať, musíme ťa varovať. Táto správa ti môže dočasne zablokovať tvoje obľúbené jabĺčko, ako ukazuje vo videu tvorca z kanálu EverythingApplePro.

Pokiaľ ti niekto pošle cez iMessage dva nevinne vyzerajúce smajlíky, konkrétne emoji bielej vlajky a emoji dúhy, a umiestni medzi ne číslicu 0, zrejme ťa nemá rád alebo má len veľmi špecifický zmysel pre humor. Tvoj iOS 10 zareaguje na takúto správu smajlíkov zamrznutím systému, pričom príjemca nemusí správu vôbec prečítať, stačí teda, aby bola doručená.


Vyhotoviť správu je síce ľahké a o škodoradostných ľudí nie je nikdy núdza, našťastie existuje spôsob, ako túto chybičku napraviť. Ak takúto správu predsa len dostaneš, nemusíš sa báť. Tvoj iPhone by sa mal po chvíľke odblokovať, poprípade ho jednoducho reštartuj.

Testovanie tohto bugu vo videu:

Späť
Zdieľať
Diskusia