Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2017, 19:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dalyb rapuje aj v ďalšej skladbe zo svojho albumu a tentokrát nielen na refréne. Sleduj vizuál na Pištole & Ruže

HUDBA DALYB
Uložiť Uložené

Nielen text a rap, ale aj hudobnú produkciu a vizuál si Dalyb pripravil sám a vy teraz môžete hodnotiť výsledok.

Mnohí už iste veľmi dobre viete, že v roku 2017 s veľkou pravdepodobnosťou budeme mať možnosť počuť sólové projekty od všetkych troch členov Haha Crew, medzi ktorých patrí pochopiteľne aj Dalyb. Jeden z najšikovnejších hudobných producentov v našich končinách chystal debutové sólo už skôr, avšak až od januára prišla aktivita, ktorú pred vydávaním albumu očakávame. Hneď v prvom dni aktuálneho roku nám chalani z FCK THEM predstavili prvú ukážku s názvom Fascinujúce, na ktorej sa objavil nielen rapujúci DJ, ale aj hosťujúci Ego.

No a pre tých, ktorí si mysleli, že táto Dalybova rapová skúsenosť bola jednorázovkou tu máme hneď novinku, ktorá táto skutočnosť vyvracia. Dnes totiž uzrela svetlo sveta skladba Pištole & Ruže, kde Dalyb rapuje nielen na refréne, ale aj na slohách. Sám si zaroveň pripravil aj hudobnú produkciu a samotný vizuál z New Yorku, ktorý vznikol pod jeho taktovkou. Na záver len dodáme, že Dalybov debutový producentský album by mal vyjsť ešte v prvej polovici tohto roka. No a teraz už samotná skladba. 

Domov
Zdieľať
Diskusia