Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2017, 10:13
Čas čítania 0:00
johnnybravo

The Mountain z Game of Thrones sa pokúsil prekonať rekord v najdlhšom hode práčkou. Vyzval dokonca bývalého najsilnejšieho muža sveta

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Keď nenatáča seriál, venuje sa takýmto veciam.

Ak by ťa jedného dňa chcela tvoja frajerka vymeniť za poriadného chlapa, za skutočnú horu, potom by určite oslovila islandského herca Hafþóra Björnssona. Hafþóra určite poznáš zo svetoznámeho seriálu Game of Thrones, kde stvárňuje postavu The Mountain, momentálne v zaujímavej verzii, ale keď tento veľký sympaťák práve nenatáča, rád využíva svoju silu pri rôznych zábavných činnostiach. Na pozvanie organizácie Guinnessovej knihy rekordov sa nedávno vybral do Talianska zasúťažiť si proti bývalému najsilnejšiemu mužovi na našej planéte Zydrunasovi Savickasovi a ich súboj spočíval v tom, kto dokáže hodiť práčku čo najďalej. Práčku s hmotnosťou 46 kilogramov by mala väčšina z nás problém vôbec zdvihnúť a nieto ešte hodiť, ale obom silákom sa to podarilo. Neprezradíme ti, kto bol úspešnejší, a tak zhliadni samotné video, veď na Hafþóra sa vždy dobre pozerá.

Domov
Zdieľať
Diskusia