Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2017, 19:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ego a Jofre predstavujú spoločnú novinku 92101, ktorá je snahou oživiť kultúrny úpadok v rodných Piešťanoch

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Výdarená novinka je zároveň malou ochutnávkou pred sólovými počinmi oboch chlanov, ktoré by mali uzrieť svetlo sveta v tomto roku.

Určite si ešte mnohí spomínate na rozhovor zo záveru roka 2016, v ktorom Jofre okrem množstva iného spomenul aj skutočnosť, že sa v priebehu januára dočkáme jeho spolupráce s Egom. Tá pochopiteľne nie je pre nikoho prekvapením, keďže chalani už majú na konte jednu spoločnú vec NOC, no aj napriek tomu sme sa na ňu veľmi tešili, keďže obaja sú bez pochýb tým najlepším, čo scéna dlhodobo ponúka. Mimochodom, chalani ešte pred vydaním stihli zorganizovať spontánnu akciu s rovnomenným názvom 92101, pričom celý proces od oznámenia až po samotný koncert trval len od rána do večera. A ako to na tomto jedinečnom koncerte pre najbližších vyzeralo, si môžeš pozrieť v tomto článku.

Dnes však zároveň končí čakanie na spomínanú skladbu a ako prekvapenie sme sa dočkali aj vydareného videoklipu. Samotný singel nesie hlbokú myšienku a je snahou oživiť kultúrny úpadok, pozdvihnúť pravé hodnoty hudby a osloviť komunitu ľudí, ktorým na nej záleží. Oceniť musíme aj Jána Lednického, ktorý opäť ušil hudobnú produkciu na mieru nielen sebe, ale aj Egovi. Čo sa týka vizuálu, ten vznikal pod režisérskou taktovkou Michala Kvaka v spolupráci s komunitou MUSHLA. Obaja interpreti chystajú v aktuálnom roku aj debutové sólové projekty, a tak môžeme s čistým svedomím prehlásiť, že majú našliapnuté viac než výborne. Dosť bolo slov, vychutnajte si výsledok z mesta snov. 

Späť
Zdieľať
Diskusia