Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2017, 16:43
Čas čítania 0:00
Mary

Heroický japonský trailer pre očakávaný megahit s názvom Kong: Skull Island servíruje neohrozeného kráľa opíc a desivé monštrá

FILMY A SERIÁLY BRIE LARSON
Uložiť Uložené

Obrovské príšery, famózni herci, pôsobivý audiovizuál... Čo viac si priať?

O tomto impozantnom projekte z dielne Warner Bros. a Legendary Pictures sme vás informovali už niekoľkokrát. Nový japonský trailer je plný monštruóznych, hoci opakujúcich sa scén, no nenecháva nás na pochybách, že Kong: Skull Island určite bude stáť za marcovú návštevu kina. Japonský komentátor dodáva zbesilým, už videným ukážkam väčší význam v podobe objasnenia príbehovej osi, pričom je škoda, že takéto "naračné trailery" sa už bežne nevyskytujú. Pri sledovaní mu pravdepodobne nebudete rozumieť ani slovo, no jeho hlas v kombinácii s perfektnými bayovskými zábermi tomu celému dodáva potrebnú epickosť a bombastickosť.

Dej nás zavedie na tajomný a zradný ostrov v južnom Pacifiku, ktorý je domovom legendárneho kráľa opíc. Skupina výskumníkov na čele s postavou Toma Hiddlestona (Purpurový vrch, Thor) sa v ňom snaží nájsť mýtické sérum, no cestu im skrížia príšery obludných rozmerov. Okrem Hiddlestona vo filme zažiari oscarová Brie Larson (Izba, Vykoľajená) a skvelí Samuel L. Jackson (Legenda o Tarzanovi, Osem hrozných), John C. Reilly (Strážcovia Galaxie, Carnage), John Goodman (Ulica Cloverfield 10, Argo) či Toby Kebbell (Warcraft: Prvý stret, Úsvit planéty opíc).  Réžie sa chopil Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer, You´re the Worst). Do našich kín snímka dorazí už 9. marca.

Heroický japonský trailer pre očakávaný megahit s názvom Kong: Skull Island servíruje neohrozeného kráľa opíc a desivé monštrá
Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia