Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2017, 20:23
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Vodič bratislavskej sanitky poslal cez amplión blokujúceho šoféra do pi*e. Vo vypätej situácii bolo nadávok dokonca o čosi viac

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Červené auto akoby nezaregistrovalo, že za ním uháňa sanitka.

Slovenský jazyk má desiatky írečitých nadávok, vďaka ktorým vieme hocikomu v akejkoľvek situácii trefne vynadať a očividne to vedel aj vodič, alebo iný člen posádky sanitky, ponáhľajúcej sa cez križovatku. Automobil so zapnutou kamerou natočil, ako sa sanitka približuje ku križovatke, ale nemôže sa odrazu pohnúť dopredu, pretože ju zablokoval vodič červeného auta. Podobné prípady sa z času na čas stávajú a ľudia občas nechtiac urobia nesprávne rozhodnutie a sanitku či policajtov na chvíľu zablokujú, lenže šofér z červeného auta akoby ani zareagovať nechcel. Sanitka teda musela počkať, kým sa auto pred ňou pohne a z jej ampliónu medzitým v rozčúlení vyšli slová: „Pál do pi*e, ko*ot zaje*aný.“ Nevieme, či sa takáto vulgárna reakcia hodila na profesionálneho záchranára, ale na druhej strane chápeme, že išlo o vypätú situáciu a človeku niekedy takto verbálne prasknú nervy. Svoju časť viny určite nesú obidvaja vodiči, ako šofér červeného auta, tak aj vodič sanitky, ale je jasné, že vulgárny záchranár sa zaradí medzi legendy slovenského internetu.

Späť
Zdieľať
Diskusia